Az baj hogy késik a barátnöm mensese egy hetet?
Figyelt kérdés
mi kb 3 hete lefeküdtünk gumi nélkül,de a felénél aztmondta hogy hagyam rá,én rá is hagytam,de mostmeg késik nekimár a mensese egy hetet,ez lehet attol hogy terhes lett?vagy mitöl van?ja és biztos nem mentem el,alány 18 éves2008. dec. 14. 21:14
1/9 anonim 

válasza:

Hát lehet h terhes mert ha gumi nélkül hatoltál belé...és az előváladékban is van sperm...és más nem kell egy gyerekhez...De az lenne a legbizosabb h vegyen egy tesztet!Általában 1 hét után már pontos eredményt mutat!
3/9 anonim 

válasza:

szerintem meg no para, múltkor az én barátnőmnek is késett 9 napot, és semmi nem volt. Mondjuk mi nem paráztunk egyéb okok miatt...de van, hogy kicsit elcsúszik
4/9 anonim válasza:
nekem is késett már másfél hetet... de lehet hogy mégiscsak kicsöppent valami... a teszt a legbiztosabb
5/9 anonim 

válasza:

Esemény utánit vett be? Mert attól lazán késhet annyit. Meg ha neki az első volt, akkor szintén késhet.
Amúgy 18 évesen nem gáz, hogy ennyire nem tudsz írni?
6/9 anonim 

válasza:

Terhességi teszt, kb 1000 ft. Ennyi.
7/9 anonim 

válasza:

Arra gondoltál, hogy mástól terhes és a te nyakadba akarja varrni? Azért vigyáz ő, hogy biztos legyen abban, hogy belemész? És akkor lehetsz te a bűnbak?
8/9 A kérdező kommentje:
csak anyit akarok,hogy az igaz hogy az elsö abortusz ingyenes,vagy fizetni kell?meg hogy muszáj benn maradni a korházba az abortusz után vagy nem?
2008. dec. 15. 20:18
9/9 anonim 

válasza:

Amíg nem biztos, hogy terhes, ezzel ne foglalkozzatok, csak feleslegesen idegesítitek magatokat...
Az abortusz támogatás nélkül kb 30.000 ft. Egy napig kell bent maradni a kórházban, ha pl reggel megcsinálják a műtétet, este haza lehet menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!