Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet az, hogy az ovum...

Mitől lehet az, hogy az ovum óta folyamatosan fájdogál a hasam, mintha nemsoká megjönne?

Figyelt kérdés
19. napon vagyok
2010. szept. 8. 14:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

mi vasárnap és hétfőn

reméljük a legjobbakat!

de sztem egy kicsit mindenki más.....

szorítok neked!írj ha van valami

2010. szept. 8. 19:40
 12/19 A kérdező kommentje:
Rendben! Én is szorítok Neked, írd majd meg veled mi újság.
2010. szept. 9. 21:51
 13/19 A kérdező kommentje:
Ma pozitívat teszteltem!! :-))
2010. szept. 15. 15:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!!!! :-))
2010. szept. 16. 20:24
 15/19 eszo ***** válasza:

nagyon gratula!

nekem még 17-én nega volt..majd csak 20-án tesztelek újra..ha..

reméljük a legjobbakat!

boldog babavárást!

2010. szept. 18. 16:24
 16/19 A kérdező kommentje:
Na, mi újság???
2010. szept. 20. 15:54
 17/19 eszo ***** válasza:

köszi, hogy érdeklődtél..háát, már magam sem tudom mi van...

19-én megjött..de nagyon kevés, meg érdekes volt..20-án volt rendesen..ma meg megint ilyen össze-vissza..van, hogy órékig semmi..

nem tudom..kivárom a végét és csinálok mégegy tesztet..

veled minden oké?!

biztos nagy az öröm!

2010. szept. 21. 12:07
 18/19 A kérdező kommentje:
Ez tényleg érdekes. Mást sajnos úgy sem tudsz csinálni, mint kivárni a végét. De azért nagyon szorítok Neked, ha nem is most, akkor a következő hónapban. Én, Mi jól vagyunk, köszi, bár orvosnál még nem jártam, hisz a héten lesz 5 hetes, az elsővel is 7 hetesen voltunk először. Remélem továbbra sem lesz semmi gond, megmarad a kismanónk. Neked pedig kitartást, és tényleg nagyon-nagyon szorítok!! Jelezz majd itt, ha lesz kedved.
2010. szept. 21. 16:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Persze hogy, van hiszen a spermiumok kb 48 órát életképesek és ha azt mondod utánna is akkor meg mondhatni a pete is életképes 24 órát kb.

Szóval miért ne lehetne.

Nekem annyi problémám lenne és ne haragudj hogy, belekérdezek a kérdésedbe hogy, peteérés óta folyamatosan fáj a hasam.

7-én volt elvileg és már elöttenapon elkezdett fájni a hasam és ez azóta abba sem maradt.

Mi együtt voltunk már elvileg pé elött mint te és aznap és utánna. Valahogy így sikerült. Szóval lehet sikerült de nem tudom mi van most. Még nem volt ilyen. Fájt aztán elmúlt ahogy, annak lennie kell.

Ha írsz nekem nagyonszépen megköszönném illetve más is bátran. Köszönöm

2011. febr. 10. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!