Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért mondjátok annyira hogy...

Miért mondjátok annyira hogy tilos mensi előtt tesztelni?

Figyelt kérdés
Értem én hogy lehet kémiai és megjön, de nem jobb ha az ember esetleg tudja hogy többször volt már kémiai terhessége, de sose marad meg és lehet hogy esetleg gond van?
2022. jan. 6. 13:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
2es vagyok. És én már pl leirtam miért teszteltem korábban. Nem mindenki unalombol tesztelget. Mellesleg soha egy tesztemet nem tettem fel hogy pozitív e. Van szemem, látom. És tudod nem mindegy milyen gyógyszert szedtem pl előtte, szabad e közben is vagy nem stb. Nem csak az algopiryn létezik hogy ok mostantól nem lehet...
2022. jan. 6. 14:35
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

9.

Na igen, a "tünetesek" a másik kedvenc csoportom.

De amúgy a 10-11. dpo-n negatív épp hogy nem tuti, az a nemvárt napjáig, késésig simán lehet pozitív, tekintve, hogy az ovuláció és a beágyazódás nem óramű pontosságú, mint ahogy a hcg szint emelkedésének üteme is eléggé egyéni...

2022. jan. 6. 14:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

11-es: Akár hiszed, akár nem, még a komoly gyógyszerek többsége is szedhető terhesség mellett is, természetesen orvosi felügyelet mellett. De ha abba kell hagyni, akkor sem az a 3-4 nap a döntő. Mert az annyira komoly, magzatkárosító hatású szereknél eleve felhívják a figyelmet arra, hogy azok mellett ne is próbálj teherbe esni. Szóval...

Az dicséretes, hogy te nem spammeled tele a kategóriát a korai tesztjeid képeivel. De sajnos nem csak te használod ezt az oldalt.

2022. jan. 6. 14:39
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem áll szándékomban itt kérdezgetni, nyilván el tudom dönteni hogy van e 2. csík vagy sem
2022. jan. 6. 14:43
 15/21 anonim ***** válasza:

13as, 11es vagyok.

Igen, nyilván vannak ilyen gyógyszerek is, én is szedek kettőt is továbbra is, de pl arról lövésem nem volt hogy a savlekötőt is abba kell hagyni,szenvedek is mint a kutya 5 hónapja, mert az az egy amit terhesen lehet szedni nekem lófingot nem ér....szóval mindig érik az embert meglepetések és bizony van aminél 3-4 nap is döntő, pl amit szedtem migrén gyógyszert azt elvileg 2 hét alatt kellett volna elhagynom de így mondta a dokim h tegyem le 3 nap alatt mert nagyon nem szedhető terhesen és ugye 6 hétig nincs a baba és köztem kapcsolat azalatt még ki is kellett ürüljön..

abban viszont valóban igazad van h sorra pakolgatják fel az elázott, szétszedett, felnagyított, kifilterezett, semmit bekarikázott negatív teszteket!

2022. jan. 6. 14:55
 16/21 anonim ***** válasza:
58%
Én most korán teszteltem, elozo terhessegemnel csak a nemvart napjan, vagy talan a keses napjan. Most en kivancsi voltam, hogy mikor kezd pozi lenni a teszt. 8.dpon meg negativ volt, 9.pdon nem teszteltem, 10 dpon mar tok egyertelmu pozi lett. Utana leraktam az iqost, meg mar nem ittam onnantol alkoholt.
2022. jan. 6. 15:07
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Hol olvastad, hogy tilos ? Belinkeled ? 40 eve alatt nem olvastam , hallottam ilyet. Tilos a piroson átmenni, de , hogy te otthon a saját wc-dben mikor mire pisilsz szerinted érdekel valakit ?
2022. jan. 6. 15:33
 18/21 anonim ***** válasza:
7 es neked mi közöd van ki mikor tesztel ?
2022. jan. 6. 16:05
 19/21 anonim ***** válasza:

7.

Na ez mivel jobb, csináljon egy tesztet és nem kell találgatni.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

2022. jan. 6. 17:29
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
19. Semmivel sem jobb. Csináljon tesztet, amikor késik neki, addig meg ne rinyáljon. Nem értem, felnőtt nők miért képzelnek be "terhestüneteket" és miért tesztelnek idő előtt - hiszen mindannyiunk biológia könyvében szépen le volt írva ugyanaz a lecke az ember szaporodásáról, a fogamzás menetéről, érthetően, magyarul...
2022. jan. 6. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!