Korán tesztelőkhöz szólna a kérdésem, nektek milyen volt a teszt 11 dpon?
Sziasztok, 10-11dpon vagyok
Ma lett egy nagyon nagyon halvány tesztem amit inkább szellemcsíkosnak vagy negatívnak mondanék egyelőre.
Nektek milyen volt ezen a napon a tesztetek?
Szia.
17. délután megjött ☺️
Sziasztok
Hogy álltok ebben a hónapban, hol tartotok?
2.16
2.16
Az én időm már le is kezd járni már csak 2-3 hónapot adok magamnak.
Mi most a karrierre hajtunk. Páromat előléptették, olyan fizut ajánlottak neki, hogy mindketten kb sirtunk örömünkben meg én is pont aznap mikor öt előléptették akkor kaptam fizu emelést plusz február elseje vizsga..
Addig ütöm a vasat ezerrel míg forró 😁
Én nem érzek visszafoghatatlan késztetést családra még. Inkább ő aki már nagyon szeretne.
Engem kicsit borzaszt a gondolat. Mármint a szülés része meg hogy kiesek a munkából
Én 20 ő pedig 24
Bőven ráérünk. Csak azért vállalnánk be hamarabb, mert pcos plusz IR van, volt már vele 3 vetelesem
Orvoshoz konkrétan baba miatt nem megyünk még, azt beszéltük hogy 25 éves koromig nem megyünk utána viszont vizsgálatok és kezelések ezerrel
Addig pedig karrier építés.
Kitűztük magunknak célul hogy gyerek akkor jöhet, számunkra nyugodt körülmények között ha ő megkeresi az 500e Ft-ot én pedig a 350-et de az most így bőven teljesült, megérte végig hajtani érettségi óta, viszont én még élvezném kicsit a szabadságot, pénzt és a karriert.
Ő azt szeretné ha 30 éves koráig apa lehetne, nekem a 25 volt a cél szóval egyeznek a dolgok nálunk. Amíg nem jön, addig pedig “kiéljük” magunkat kicsit a motorozassal, utazgatassal :)
Koszi a gratulációt.
Mindenkinek sok sikert mindenhez, írjatok ha fejlemény van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!