Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korán tesztelőkhöz szólna a...

Korán tesztelőkhöz szólna a kérdésem, nektek milyen volt a teszt 11 dpon?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 10-11dpon vagyok

Ma lett egy nagyon nagyon halvány tesztem amit inkább szellemcsíkosnak vagy negatívnak mondanék egyelőre.

Nektek milyen volt ezen a napon a tesztetek?

#baba #teszt #Facelle #Tegerveeses
2022. jan. 4. 06:31
 81/135 anonim ***** válasza:
Kérdező mi újság?
2022. jan. 19. 10:23
 82/135 A kérdező kommentje:

Szia.

17. délután megjött ☺️

2022. jan. 19. 18:32
 83/135 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Hogy álltok ebben a hónapban, hol tartotok?

2.16

2022. jan. 26. 17:16
 84/135 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem gondok vannak a pajzsmirigyemmel sajnos. Valószínűleg azért szakadhatott meg a terhesség. Évek óta kezelve volt gyógyszerrel, de most megbolondult. Jövő héten megyek endokrinológushoz. Tegnap voltam nőgyógyásznál. Mondta, hogy ezt a hónapot hagyjuk ki. Pedig most van peteérésem. Engem az idő is nagyon szorongat már. Ti hogy vagytok? (39-es)
2022. jan. 26. 19:35
 85/135 anonim ***** válasza:

2.16

Az én időm már le is kezd járni már csak 2-3 hónapot adok magamnak.

2022. jan. 26. 19:43
 86/135 anonim ***** válasza:
Mi is 3-4 hónapot adunk magunknak. Remélem rendeződik a problémám, és gyorsan sikerül.
2022. jan. 26. 20:10
 87/135 A kérdező kommentje:

Mi most a karrierre hajtunk. Páromat előléptették, olyan fizut ajánlottak neki, hogy mindketten kb sirtunk örömünkben meg én is pont aznap mikor öt előléptették akkor kaptam fizu emelést plusz február elseje vizsga..

Addig ütöm a vasat ezerrel míg forró 😁

Én nem érzek visszafoghatatlan késztetést családra még. Inkább ő aki már nagyon szeretne.

Engem kicsit borzaszt a gondolat. Mármint a szülés része meg hogy kiesek a munkából

2022. jan. 28. 14:08
 88/135 anonim ***** válasza:
Gratulálok az előléptetéshez! 🙂 Ha még fiatalok vagytok, akkor ráértek a családalapítással.
2022. jan. 28. 14:20
 89/135 A kérdező kommentje:

Én 20 ő pedig 24

Bőven ráérünk. Csak azért vállalnánk be hamarabb, mert pcos plusz IR van, volt már vele 3 vetelesem

Orvoshoz konkrétan baba miatt nem megyünk még, azt beszéltük hogy 25 éves koromig nem megyünk utána viszont vizsgálatok és kezelések ezerrel

Addig pedig karrier építés.

Kitűztük magunknak célul hogy gyerek akkor jöhet, számunkra nyugodt körülmények között ha ő megkeresi az 500e Ft-ot én pedig a 350-et de az most így bőven teljesült, megérte végig hajtani érettségi óta, viszont én még élvezném kicsit a szabadságot, pénzt és a karriert.

Ő azt szeretné ha 30 éves koráig apa lehetne, nekem a 25 volt a cél szóval egyeznek a dolgok nálunk. Amíg nem jön, addig pedig “kiéljük” magunkat kicsit a motorozassal, utazgatassal :)

Koszi a gratulációt.

Mindenkinek sok sikert mindenhez, írjatok ha fejlemény van!

2022. jan. 29. 08:09
 90/135 anonim ***** válasza:
Akkor ti még nagyon fiatalok vagytok. Nekem is van enyhe Ir-m, meg pco, mellette pajzsmirigy alulműködés. Van már egy gyermekem. Szeretnénk még egyet. 1 éve gyorsan sikerült, de beteg volt, ezért meg kellett szakítani sajnos. Most is hamar sikerült, de kémiai lett. Sajnos én már nem vagyok fiatal.(39-es)
2022. jan. 29. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!