Korán tesztelőkhöz szólna a kérdésem, nektek milyen volt a teszt 11 dpon?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 10-11dpon vagyok
Ma lett egy nagyon nagyon halvány tesztem amit inkább szellemcsíkosnak vagy negatívnak mondanék egyelőre.
Nektek milyen volt ezen a napon a tesztetek?
2022. jan. 4. 06:31
121/135 anonim válasza:
Csütörtökön megyek 5+2 nél, legalább meg tudni, hogy jó helyen van e, a doki lát e valamit.
2.16
122/135 anonim válasza:
Szia! Az rémesen korai, szerintem ne menj mert nem fog látni semmit ilyenkor még, csak visszarendel 2,3,hét múlva, addig meg le fogod rágni az összes körmöd idegessegedben.
123/135 anonim válasza:
Én is akkor mentem, nekem megnyugtató volt, hogy ott van, ahol kell. A sokuk mondta, hogy az 5. héten menjek.
124/135 anonim válasza:
Doki, bocsánat átírta a telefon.
125/135 anonim válasza:
Nekem szúrni kellett magam, és progi is kellett.
Az ovum tuti ha nem lát semmit, akkor nem is lesz ott semmi, petezsáknak minimum lennie kell.
126/135 anonim válasza:
2.16 vagyok
10mm petezsák van, jó helyen😁
127/135 anonim válasza:
Ez nagyon jó hír! Halkan gratulálok!!!🙂
130/135 A kérdező kommentje:
Szia, koszi az érdeklődést ❤️
Elkezdtem ismét ovu tesztelni és görbét vezetni. Kémiai terhesség utáni hónap ugye és a görbe is és az ovu teszt is tankonyvbe illő. 5dpon vagyok, megy az izgulas
2022. ápr. 19. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!