Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki ismeri a...

Van valaki aki ismeri a Naptáram nevű alkalmazást és eltalálja nála az ovulációt?

Figyelt kérdés
Ez az első hónap hogy próbálkozunk a babával. Nem hőmérőzök így a naptáram nevű alkalmazásra hagyatkoztam. :) Valakinél eltalálja a pontos ovut? :) nekem picit rendszertelenek a ciklusaim ezért is érdekelne.
2022. jan. 3. 06:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is az ovu tesztet ajánlom. Sokan nem szeretnének elkezdeni tesztelni, mert szerintük attól még jobban rágörcsöl az ember, de szerintem ha fejben rendbe teszed ezt, akkor nincs gond! Szerintem kifejezetten jó dolog megismerni a testedet és azt, hogy a pontos ciklusod hogyan és mikor zajlik. :) Mindenképpen a Clearblue digitálisát ovu tesztet ajánlanám, mert az sokkal egyértelműbb, nem kell a csíkok erősségét nézegetni..
2022. jan. 3. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!