Van valaki aki ismeri a Naptáram nevű alkalmazást és eltalálja nála az ovulációt?
Amíg csak a naptarra hagyatkoztam nem sikerült teherbe esnem. Januárban végig ovu teszteltem egy egész hónapot, es osszejott, kiderult hogy 11.napon volt peteérésem nem a 14 napon. Igaz azt a babát elvesztettük 😔 rá két hónapra szintén ovuteszt, első próbálkozásra sikerült a szivarvanybabank,most vagyok 25 hetes 😊
Ha nem is homerozol, az ovu tesztet mindenképp javasolnam. En mellette méhpempőt is ittam, rossmannban vettem ilyen ampullat.
Szerintem ennek igy nincs ertelme. Naptar nelkul is tudod hol allsz a ciklusban. Lutri az egesz. Ovuteszttel mar egy fokkal jobb lenne, de a legmegbízhatóbb a homerozes+ovu teszt. Viszont en szemely szerint ezeket csak jo par honap probalkozas utan ajanlom mert bele lehet dilizni :(
Nekem az eletben nem volt szabalyos ciklusom, szoval nekem 1 ev utan mar muszaj volt valamit kiprobalnom, de pl a baratnomnek 28napos halal pontos ciklussal 16 napos a lutealis fazisa, igy kb a naptar szerint o mindig lecsuszott volna.
Szia. Én pár hobapot figyeltem ovu teszttel mert rendszertelenek a ciklusaim. Most úgy néz ki beállt 37napra.24.napi ovulációval. Most baratcserjet szedek hogy rendezzem a ciklusom, prolaktinom magas mert még szoptatok... (lassan 3 evest)
Hátha :) szeptemberig rendbe akarom magam szedni, mert onnantól próbálkozunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!