Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki ismeri a...

Van valaki aki ismeri a Naptáram nevű alkalmazást és eltalálja nála az ovulációt?

Figyelt kérdés
Ez az első hónap hogy próbálkozunk a babával. Nem hőmérőzök így a naptáram nevű alkalmazásra hagyatkoztam. :) Valakinél eltalálja a pontos ovut? :) nekem picit rendszertelenek a ciklusaim ezért is érdekelne.
2022. jan. 3. 06:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Rendszertelen ciklussal szerintem esélytelen egy pontos becslés. Nekem pl mindegyik gyerekem legalább egy héttel kisebb volt a vélt fogantatáshoz képest. Viszont szoptatás miatt is rendszertelenebb volt a ciklusom az átlagnál. 18-40 nap között bármi előfordult. Végül egy 27 napost követően jött össze a testvér 7 hónap próbálkozást követően
2022. jan. 3. 07:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Amíg csak a naptarra hagyatkoztam nem sikerült teherbe esnem. Januárban végig ovu teszteltem egy egész hónapot, es osszejott, kiderult hogy 11.napon volt peteérésem nem a 14 napon. Igaz azt a babát elvesztettük 😔 rá két hónapra szintén ovuteszt, első próbálkozásra sikerült a szivarvanybabank,most vagyok 25 hetes 😊

Ha nem is homerozol, az ovu tesztet mindenképp javasolnam. En mellette méhpempőt is ittam, rossmannban vettem ilyen ampullat.

2022. jan. 3. 07:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ennek igy nincs ertelme. Naptar nelkul is tudod hol allsz a ciklusban. Lutri az egesz. Ovuteszttel mar egy fokkal jobb lenne, de a legmegbízhatóbb a homerozes+ovu teszt. Viszont en szemely szerint ezeket csak jo par honap probalkozas utan ajanlom mert bele lehet dilizni :(

Nekem az eletben nem volt szabalyos ciklusom, szoval nekem 1 ev utan mar muszaj volt valamit kiprobalnom, de pl a baratnomnek 28napos halal pontos ciklussal 16 napos a lutealis fazisa, igy kb a naptar szerint o mindig lecsuszott volna.

2022. jan. 3. 08:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Én ezt használom, de nekem beállt pont 28 napra a ciklusom. Pont középidőben voltunk együtt és egyből összejött.
2022. jan. 3. 09:11
 5/11 A kérdező kommentje:
Én is már évek óta ezt használom azert gondoltam hogy talan tud atlagot szamolni :) hat meglatjuk :)
2022. jan. 3. 09:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez a ciklusok hosszaiból számol egy átlagos középidőt. Fogalma sincs (nyilván) hogy pont nekrd valójában a 11. Vagy 18. Napon van ovulációd, belövi félidőre és pont.
2022. jan. 3. 09:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Egy kb.-t mond, amivel lehet hogy ráhibázik, de mivel rendszertelenek a ciklusaid, ezért elég nagy rá az esély, hogy téved. Az átlaggal nem mész túl sokra, hiszen az átlag lehet azt mondja a 16. napon van ovud, közben most jön egy magadhoz képest extra rövid ciklus és már a 10.-en meglesz, aztán meg jön egy extra hosszú és 22.-en lesz. Nem lehet tudni.
2022. jan. 3. 10:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :) akkor kiprobalom az ovu tesztet :)
2022. jan. 3. 11:26
 9/11 anonim ***** válasza:
67%

Szia. Én pár hobapot figyeltem ovu teszttel mert rendszertelenek a ciklusaim. Most úgy néz ki beállt 37napra.24.napi ovulációval. Most baratcserjet szedek hogy rendezzem a ciklusom, prolaktinom magas mert még szoptatok... (lassan 3 evest)

Hátha :) szeptemberig rendbe akarom magam szedni, mert onnantól próbálkozunk :)

2022. jan. 3. 11:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is használom, (vagyis használtam,most várandósan nyilván nem szoktam) de ilyen szempontból nem találom hasznosnak, mert nekem például a 24 napos ciklusaimnál mindig a 12.napra rakta az ovulációt, pedig kivétel nélkül a 9-10.napon megtörtént.
2022. jan. 3. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!