Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igy lehetek terhes? Ebből még...

Igy lehetek terhes? Ebből még lehet baj

Figyelt kérdés

Sziasztok.18eves vagyok. Karácsony első napján elmentem a paromhoz karcsonyozni. Nem tudtam, de úgy alakult hogy nála alszom.

Nem volt nálam a fog.gatlo.

Es este együtt voltunk, bennem ment el.

Másnap este 2 fog.gatlot vettem be.

Viszont ez a gyógyszer nekem nem jó vérzés zavart okozott nekem. Van belőle még 2 szem elfogy es utana váltok.

Ez miatt kb. Pont 2 hetente jön meg. Kedden telt le a 2 hét, akkor kellett volna megjonnie de még semmi. Nem is érzem.

Csak néha szur a hasam alul.

ebből még lehet baj?

Előre köszönöm a válaszokat!

2022. jan. 1. 17:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem mondta el azcorvos h ilyet nemblehet??

Bakker... ha nem volt nalad gyogyszer, miert nem hasznaltatok óvszert?

2022. jan. 1. 17:53
 2/12 A kérdező kommentje:

Az orvos nem mondott semmit csak felirta ennyi..

Azert mert nem szereti..

2022. jan. 1. 18:01
 3/12 A kérdező kommentje:
Rendesen szedem nem hagytam ki egyet sem csak akkor mert ugy alakult. És azt hitten Hogy igyis védve vagyok.
2022. jan. 1. 18:03
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

"Azert mert nem szereti.."

Meg nem az ő baja, ha lesz egy gyerek.

Tanulságul:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

18 évesen teherbe esni még nem a világ vége, ha te nem szeded a fogamzásgátlót és nem védekeztek, ezek szerint mindketten készen álltok és nem zárjátok ki a gyerekvállalást. Máskülönben miért kockáztatnád a fogantatást vagy azt hogy a bakancslistádról kihúzhatod az abortuszt?

2022. jan. 1. 18:09
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Léteznek eseményutáni tabletták: 3napos, 5 napos.
2022. jan. 1. 18:21
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az emberi hülyeség határtalan... Nem szereti a kotont jajj szegény ezért legyen akkor durrbele... Aha... Egyetek meg amit foztetek ha terhes leszel.
2022. jan. 1. 18:40
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
6: döbbenet, milyen ostobak vannak...
2022. jan. 1. 18:42
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
2. Es nem tudtad elolvasni a hasznalati utasítást? Nincs barátnőd, osztálytársad, stb akiket megkerdezhettel volna??
2022. jan. 1. 18:43
 9/12 anonim ***** válasza:
67%
5is,léteznek esemény utáni tabletták de eszébe sem jutott, most meg már olyan mindegy.. Komolyan, emberek már fogamzásgátlót sem képesek rendesen szedni. Ha tudom hogy nincs nálam nem szexelek, csak Kotonnal, leszarom ha nem szereti vagy marad az oral. Vagy utána nem rinyalok ha teherbe estem.
2022. jan. 1. 18:46
 10/12 anonim ***** válasza:
65%

Itt a masik iq-bajnok barátnője...

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__1152..

Veletlenul 31 napig szedte a fogigatlót...

Anyamborogass..🤣

2022. jan. 1. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!