Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás elcsúszhat a nem...

Beágyazódás elcsúszhat a nem várt napjára?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt rózsaszín folyásom volt reggel,csak pici. Törlésnél. Azóta semmi...

Aznap volt a nem várt napja,tehát 2 napja késik. Hétfőn vagy kedden veszek tesztet,de érdekelne,hogy másnál volt-e ilyen. Illetve olvastam,hogy beágyazódásnál a piros/rózsaszín folyás nem jelent jót,csak a barnás folyás. Ez valóban így van?

Persze könnyen lehet,hogy csak szórakozik a menteszem most.

2022. jan. 1. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha beágyazódott, nem lesz mensi, ha nem, leválik a nyalkahartya. De nem úgy, hogy"na, ha most 17.38ig nem ágyazodik be, leválok", hanem 4-5 nappal később.

Mert ugye a beagyazódás 8-10. Nap körül történik, a menstruáció meg 14. Nap körül jön.

Ha ovu után 8-10 nappal jön meg, egy hormonvizsgálat nem árthat, ha meg ovu után 14 napig sem ágyazodik be, valószínűleg nem is fog.

2022. jan. 1. 14:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2022. jan. 1. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Beágyazódás nem valószínű, de én amikor terhes lettem, akkor is volt nemvárt előtt 1-2 nappal barnás folyásom, ami aztán elmúlt. Szerintem a színe csak attól függ, hogy mikor veszed észre, van - e ideje megalvadni annak a pici vérnek. Amíg nem jön meg, addig van remény! Szurkolok!
2022. jan. 1. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!