Lehet hogy baba? A pé-m 1-én volt. A mensim 28-31 napos szokott lenni. Pénél fájt a hasam, de utána sem mult-múlik, olyan folytonos, tompa enyhe nyomásérzés, mintha folyamatosan érezném a méhem.
Sziasztok!
A cicim érzékeny,húzódik, a melltartótól rosszul vagyok.. Pár napja szédülgetek, van h evés után is.. A gyomrom ég,a hőm 37... Tegnap hírtelen keltem fel fekvésből, úgy benyilallt a hasam alja meg kellett h álljak.. Egyszer megfagyok, aztán megsülök..
szerintetek? ha kedden tesztelek-29.nap-már kimutathatja, vagy várjak még?
köszi!
Szia! Nekem is a hol melegem van, hol fázom volt a gyanús, rázott a hideg, émelyegtem, és a hastájon húzott, picit égett, csípett. Nem mindenki érzi meg ilyen korán a tüneteket, aki nagyon szeretné a babát, az pedig produkálni is tudja. :o)
Én ciklus 23. napján teszteltem, 4 nappal a nem várt mensi előtt. Clearblue határozottan kimutatta, Corax Be sure -on pedig halványan, de szintén kimutatta a terhességet.
sziasztok!!
nem bírtam ki, délben vettem egy tesztet és határozottan pozitíííívvv!!! :) annyira boldog vagyok!!! és a hab a tortára: legjobb barátnőm ma hívott: 6hetes a pocilakója!!
Minden babáravágyónak ilyen csodás pillanatokat kívánok!!!!
boldog karácsonyt és egészséges új évet mindnyájatoknak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!