Halvány pozitív predictor early menzesz előtt 3 nappal? Hihetek a tesztnek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 07:52
11/22 A kérdező kommentje:
Oltári marhaság tudom, de múlt héten kaptam az első oltásom (Pizer). Az nem kavarhat be a teszt eredményébe?
2021. dec. 30. 08:38
12/22 anonim válasza:
Nem kavarhat be hanem lehet majd a menzeszedbe kavar be de ugy rendesen
13/22 anonim válasza:
Nekem ilyen tesztek után megjött mindig.
14/22 anonim válasza:
Én is látom, mire gondolsz, de menzesz előtt még bármi lehet. Várd meg, amíg késik, tudom, hogy izgalmas, de nem lenne nagyobb csalódás egy pozitív teszt után menstruálni, mintha nem is látnál semmilyen csíkot a teszten? Ismételd meg 3-4 nap múlva ugyanezzel a teszttel (ha nem jön meg). Én szurkolok.
Az oltás nem kavarhat be a teszt eredményébe. Nekem speciel a menzeszembe se kavart be (3x Pfizer), de sokan panaszkodnak erről.
15/22 anonim válasza:
Jaj ugyan, ezeregy ilyen kérdésnél leírtuk már, hogy ez a csík szinte minden Predictor teszten ott van. Ez semmi. Ha terhes lennél, már most erősebb lenne.
16/22 anonim válasza:
Az a kép, amit szerkeszteni kell, az negatív.
17/22 A kérdező kommentje:
Nemrég csináltam egy facelle tesztet, teljesen negatív!
2021. dec. 30. 13:02
19/22 anonim válasza:
Van még 3 nap. Nem feltétlen kell hogy mutasson valamit. Lányommal nem vàrt napján extra halvány volt mindenki mondta hogy negatív majd legközelebb. Most 6 eves😁 tesztelj ha nem jön meg :)
20/22 A kérdező kommentje:
Reménykedem 🙏
2021. dec. 30. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!