Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatív vagy halvány pozitív ?

Negatív vagy halvány pozitív ?

Figyelt kérdés

One step teszt. Mintha lenne ott valami 🤔 vagy csak én látom? Ti minek mondanátok?

Igazából elég rendszertelen a ciklusom. Elvileg középidőnél vagyok kb.. és fogalmam sincs miért csináltam tesztet. 😃

[link]

[link]

2021. dec. 30. 07:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

Imádom ezeket a kérdéseket. :) Felrak egy egyértelműen NEGATÍV tesztet hogy mi mit látunk. A konszolidált válaszolók elmondják, hogy negatív. A kérdező megköszöni és konstatálja.

De mindig van olyan birka aki LÁTJA a második csíkot, meg a harmadikat, meg tudni véli a fogantatás időpontját, pózát, körülményeit...

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

2021. dec. 30. 09:36
 12/19 anonim ***** válasza:
45%

Attól hogy te vaksi vagy,mi még nem vagyunk birkák.

Ott van egy nagyon halvány csík!

Lehet ettől negatív,mert a reagens is egy csík ugye,attól akinrk van szeme,látja

2021. dec. 30. 09:48
 13/19 anonim ***** válasza:
53%

#12-es te tényleg ilyen hülye vagy magadtól vagy segítenek?

Az átázott reagens csík ott van, mivel fizikailag is ott van és a vaku fényében látszik.

De attól hogy odaböfögöd hogy "én látom a másodikat is" még negatív.

Ügyes vagy sasszem... jár a gumicukor.

2021. dec. 30. 09:50
 14/19 anonim ***** válasza:
44%
Te meg nagyin frappánsnak gondolod magad, de kicsit sem vagy az...
2021. dec. 30. 09:52
 15/19 anonim ***** válasza:
48%
De most mit mondjak, ha egyszer tényleg látok ott egy második csíkot? Lehet, hogy csak a reagens, nem tudom, azért ha a kérdező maga is úgy gondolja, hogy középidőnél van, akkor valóban nehéz pozitívnak gondolni, de ha egyszer látok ott csíkot, akkor most hazudjam azt, hogy nincs, mert mások már korábban rámondták, hogy ez negatív? Úgyis kiderül pár héten belül, hogy mi a helyzet, szóval a kérdező nagyon nem sérül abból, hogy ki mit válaszol neki itt.
2021. dec. 30. 10:40
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
Lh csucsra is reagalnak halvanyan. Tapasztalat.
2021. dec. 30. 11:39
 17/19 anonim ***** válasza:
69%
Ha látsz egy 2. csíkot, akkor ne csak annyit írj, hogy "látom a 2. csíkot", ha közben meg te is csak a reagensre gondolsz. Így fals reményeket adsz.
2021. dec. 30. 12:00
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
#17 én írtam a 9-es választ, azzal fejeztem be, hogy szerintem a reagens helyét látja. Ugyanakkor erre a válaszra (gondolom) jött a beszólás, hogy már a szexpózokat is vizionálom. Hát csak hangosan (írásban) gondolkodom, hogy miért láthatunk ott második csíkot. (#15 is én vagyok)
2021. dec. 30. 12:35
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
#17 vagyok, a válaszom nem neked szólt.
2021. dec. 30. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!