Terhes vagyok? Vagy csak a stressz?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, 3 éve vegyok együtt a barátommal,mindig védekezünk gumival,sosem volt 60nál kiszállás stb,de egy buta dolgot néha megcsinálunk.Előjáté ként mikor már jól felizgattam az érzés kedvéért gumi nélkül ráülök,de csak 1 percre,izgatás képpen.Most egy hete hogy még nem jött meg,de nem érzem jelét semmilyen módon hogy terhes lennék de izgulok.Multhéten összevesztünk,egész héten stresszes voltam,nem ettem,ráadásul most fel is fáztam.Okozhatják ezek a menstruációm késést?vagy vegyek egy tesztet?Kérem bunkók kerüljenek,a válaszokat előre is köszönöm!2010. szept. 7. 17:27
11/12 A kérdező kommentje:
ma teszteltem,negatív lett,de a barátom ragaszkodik még1 teszthez:)köszönöm a válszokat,és a bíztatást:)
2010. szept. 9. 17:06
12/12 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem,1 csíkom lett,tehát nem vagyok terhes.De holnap azért még leellenörzöm még egyszer,a biztonság kedvéért.Köszönöm a válaszokat.
2010. szept. 9. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!