Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? Vagy csak a...

Terhes vagyok? Vagy csak a stressz?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, 3 éve vegyok együtt a barátommal,mindig védekezünk gumival,sosem volt 60nál kiszállás stb,de egy buta dolgot néha megcsinálunk.Előjáté ként mikor már jól felizgattam az érzés kedvéért gumi nélkül ráülök,de csak 1 percre,izgatás képpen.Most egy hete hogy még nem jött meg,de nem érzem jelét semmilyen módon hogy terhes lennék de izgulok.Multhéten összevesztünk,egész héten stresszes voltam,nem ettem,ráadásul most fel is fáztam.Okozhatják ezek a menstruációm késést?vagy vegyek egy tesztet?Kérem bunkók kerüljenek,a válaszokat előre is köszönöm!
2010. szept. 7. 17:27
1 2
 1/12 anonim válasza:

Szerintem nem vagy terhes, próbálj meg lazítani és ne stresszelj, annál hamarabb megjön. :)

Ha még egy hetet késik szerintem vehetsz tesztet, de nem hinném hogy terhes lennél.

2010. szept. 7. 17:30
 2/12 anonim ***** válasza:

Vegyél tesztet.

Amúgy 19 évesen elmehetsz nyugodtan a nőgyógyászhoz és ír fel neked fogamzás gátlót. Így kedvetekre szeretkezhettek a pároddal.

2010. szept. 7. 17:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Amúgy tudnál vállalni egy gyereket?
2010. szept. 7. 17:33
 4/12 anonim ***** válasza:
nem akarlak elkeseríteni, de most egy ismerős pont így esett teherbe, ha jól értem egy hete késik.......hm.....tesztelj holnap reggel!!!
2010. szept. 7. 17:44
 5/12 A kérdező kommentje:

A nőgyógyásszal kapcsolatban úgy gondoltam h majd ezután a menzesz után megyek el...

Nem nemudnék vállalni egy gyereket,ezért vagyok kétségbe esve.Asszem veszek is mihamarabb egy tesztet.Köszönöm a válaszokat.

2010. szept. 7. 17:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát ennyitől kizárt hogy teherbe ess! Ha valaki "így" esik teherbe, az megszakítással csinálta (persze rosszul megszakítva). Majd meglátod, nem lesz baj ebből!!
2010. szept. 7. 19:02
 7/12 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A késést okozhatja a stressz is, de persze simán lehet baba. A teszt már bőven kimutatná, akár este is. Nem biztos, hogy felfáztál, gyakori vizelési ingert okozhat baba, ez is egy terhességi tünet. Remélem, olyat mutat majd a teszt, amit látni szeretnél rajta.

2010. szept. 8. 10:39
 8/12 anonim ***** válasza:
drukkolok neked, mindenki volt "felelőtlen", én is, sajna van akinek becsúszik a baba, van akinek nem.....
2010. szept. 8. 14:09
 9/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat,már a párom is nagyon aggódik,holnap vásárolunk is egy tesztet.Nem szeretnék még babát,hiszen 19 vagyok:S

A gyakori vizelés pedig több mint valószínű hogy a felfázás okozza,mert az orrom is be van dugulva,és köhögöm is.Tényleg köszönöm mindenkinek,és kérlek drukkoljatok....

2010. szept. 8. 16:29
 10/12 anonim ***** válasza:
majd írd meg h mi volt, csodálatos dolog egy gyerek, de ha rosszkor jön.....:(....drukk-drukk
2010. szept. 9. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!