Terhes vagyok? Vagy csak a stressz?
Szerintem nem vagy terhes, próbálj meg lazítani és ne stresszelj, annál hamarabb megjön. :)
Ha még egy hetet késik szerintem vehetsz tesztet, de nem hinném hogy terhes lennél.
Vegyél tesztet.
Amúgy 19 évesen elmehetsz nyugodtan a nőgyógyászhoz és ír fel neked fogamzás gátlót. Így kedvetekre szeretkezhettek a pároddal.
A nőgyógyásszal kapcsolatban úgy gondoltam h majd ezután a menzesz után megyek el...
Nem nemudnék vállalni egy gyereket,ezért vagyok kétségbe esve.Asszem veszek is mihamarabb egy tesztet.Köszönöm a válaszokat.
Szia!
A késést okozhatja a stressz is, de persze simán lehet baba. A teszt már bőven kimutatná, akár este is. Nem biztos, hogy felfáztál, gyakori vizelési ingert okozhat baba, ez is egy terhességi tünet. Remélem, olyat mutat majd a teszt, amit látni szeretnél rajta.
köszönöm a válaszokat,már a párom is nagyon aggódik,holnap vásárolunk is egy tesztet.Nem szeretnék még babát,hiszen 19 vagyok:S
A gyakori vizelés pedig több mint valószínű hogy a felfázás okozza,mert az orrom is be van dugulva,és köhögöm is.Tényleg köszönöm mindenkinek,és kérlek drukkoljatok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!