Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom sokadik de remélem nem...

Tudom sokadik de remélem nem csak én látom??

Figyelt kérdés

[link]

[link] ma nem kéne meg jönnie?

2021. dec. 29. 08:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Negatív.
2021. dec. 29. 08:57
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
nem értem te mit látsz bele, nincs ezen semmi
2021. dec. 29. 09:04
 3/14 anonim ***** válasza:
52%

amúgy meg felejtsétek el a gábriel teszteket, becsapós lehet ha nagyon oda akarsz látni valamit.

mensi napján leugrik a csík a tesztekről és nem vadászgatni kell

2021. dec. 29. 09:05
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
Nekem első kimaradt napon majdnem leesett a második csík a tesztről, se szemüveg, se nagyító nem kellett hozzá. Szerintem ha pozitív akkor azt nem fog kelleni megkérdezni másoktól, mert nagyon egyértelmű lesz. Szerintem ez negatív.
2021. dec. 29. 09:25
 5/14 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem ezt nem lehet pozitívnak nevezni, de csinálj más típusú tesztet. Nekem a "késés napján" baromira nem volt "leugró" csíkom, pedig a 28-31 napos átlagos ciklushosszamhoz képest 30. napon teszteltem. :) Én is meresztgettem a szememet mire elhittem, hogy az tényleg egy halványka második csík és nem látok rosszul. Mondjuk én még aznap megcsináltam egy érzékenyebbet is, ami egyértelműen pozitív lett, így nem volt kérdés.

A 25-ös teszt kb. egy héttel később lett erős két csíkos.

Ezt csak azért írtam le, hogy ne kezeljük evidensként azt sem, hogy azonnal két egyforma csíknak kell megjelenni. Sőt... a tájékoztatója sem írja sehol, hogy eszméletlen erős második vonalnak kell kijönnie. :)

2021. dec. 29. 09:48
 6/14 anonim ***** válasza:
72%

Ehhez minek kellett közönség segítség?! Ez totál semmi...

Ha pozitív lenne, akkor nem kellene gondolkodnod rajta

2021. dec. 29. 09:55
 7/14 anonim ***** válasza:
63%
Látom miről beszélsz kérdező, de az szerintem csak egy halvány száradási csík. Ha valóban pozitív a teszt, azt nem kell keresni.
2021. dec. 29. 10:13
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
De, pedig csak te látod. Ezen semmi nincs. Ha ma van a menstruáció napja, akkor egy halvány, de egyértelmű csíknak lennie kellene. Ha csak a naptárad szerint van ma a menstruáció napja, de a peteérést nem tudod, akkor meg még nem is biztos, hogy késik.
2021. dec. 29. 10:57
 9/14 anonim ***** válasza:
8%

Hát nem tudom, én simán látom a második csíkot. Kedves kérdező, száradás után jött ki a csík, vagy időn belül már ott volt?

Ez egy 25-ös teszt? Nem használtam még ilyet.

2021. dec. 29. 11:01
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
Ez negatív!
2021. dec. 29. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!