Mennyi rá az esély arra, hogy ha a gumi elszakadt mielőtt a párommal elélveztünk és kb fél percig ugy csináltuk, hogy terhes lehetek első szexnél?
Figyelt kérdés
ha esetleg eseményutánit szeretnék venni 15 évesen kapok anyum beleegyezése nélkül?és nőorvos felirása nélkül is kapok?2008. dec. 14. 15:22
11/15 anonim válasza:
Esemény utánit.. Barátnőmnek úgy adtak, hogy elvitte magával a 18 éves ismijét. Szóval szerintem tedd te is ezt. Bár kétlem, hogy terhes lennél.. :)
12/15 A kérdező kommentje:
köszi:)hát már kezdtem megnyugodni de észrevettem h a guminak ami elszakat egy nagyon pici része bennem maradt:S:S:S...igy lehetek már terhes?:Sléccii segitsetek:Sköszi
2008. dec. 16. 21:10
13/15 anonim válasza:
Az én válaszomat nem olvastad???
Van rajta spermicid anyag. KINYÍRJA szó szerint a katonákat! Ne aggódj!
Meg ha aggódsz, akkor késni fog!!!
Vegyél Magne B6-ot és napi 4-et nygodtan megehetsz belőle nem árt, akkor megnyugszol és meglátod nem lesz semmi baj! ;o)
14/15 A kérdező kommentje:
hát remélem télleg nem lesz semmi baj:)köszi:)..párom is tök aranyos velem meg mindig nyugtat szoval..kezdek télleg megnyugodni:)de csak akkor fogok teljesen majd ha megjön
2008. dec. 17. 15:37
15/15 anonim válasza:
Nem minden óvszeren van spermicid anyag,szóval nincs igaza az utolsó válaszolónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!