Mar nagyon szeretnek kisbabat! Megis hogyan tereljem el a figyelmem rola?
Sziasztok! 22 eves vagyok, mar 7 eve egyutt vagyunk a parommal.
Az a helyzet, hogy mar rettenetesen anyuka szeretnek lenni. En jelenleg levelezo tagozatos vagyok egy iskolaban, nyaron fogok vegezni. A parom dolgozik. En nem talalok munkahelyet az iskola miatt, mert hetkoznapokon is van iskola, amit sok munkahely nem vesz figyelembe sajnos. Voltam mar par interjunk is, de mindig mast valasztottak ezert. Nyaron koltoznenk alberletbe, es oktober-december kornyeken kezdenenk el probalkozni abban az esetben, ha hamar sikerul elhelyezkednem a szakmamban. Csak felek, hogy ez nem igy fog alakulni, hogy szokasosan megint beut valami, es a szamitasaimtol teljesen elteroen fognak alakulni a dolgok. Igy aztan, mar annyira betegesen szeretnek anyuka lenni, hogy az elkepeszto. Sajnos, sokszor mar ha egy baratomnak, rokonomnak kisbabaja szuletik, vagy eppen a varandossagukat jelentik be barmennyire is gonosz dolog ez, de reszemrol felig oszinte az orom, mert mar en is annyira at szeretnem elni ezeket az oromoket. Nem tudom hogy hogyan vonjam el a folytonos figyelmem errol? Aki hasonlo helyzetben volt, vagy van mint en, hogyan sikerult atveszelni ezt az idoszakot?
1 millió szerinted mi? Pláne ha albérletbe akarsz menni? Semmi.. Kettőt pislantassz és volt nincs.
Látod ebből is látszik, hogy mennyire naív kislány vagy.
Senki nem a pénztárcádban akart turkálni, csak közöltük a tényt, hogy nem úgy kellene vállalni,hogy még nincsenek ledolgozott évek a hátad mögött. Biztos munkahellyel.
Fel kell fogni épp ésszel, hogy bármilyen eshetőségre fel kell készülni.
A legrosszabb mikor valaki a semmire vállal gyereket. Aztán mikor tönkre megy a kapcsolat ott áll munka és jövedelem nélkül.
Amit pedig a kapcsolatot illeti.. Egy gyerek iszonyatosan nagy felelősség. Minden jól működő kapcsolatot meg tud ingatni. Ezt jó ha tudod.
Hiába hisztizel, a tény attól még tény marad, hogy a fene nagy tini szerelem ritkán tart örökké.
10-es ertem mit szeretnél mondani. Az az igazsag hogy soha nem voltam egy bulizos fajta. Amiota az eszemet tudom, csak azon vagyok, es azt tervezgetem hogy majd milyen lesz mikor egyszer vegre csaladom lesz. Mar nagyon izgatottan varom😊 persze, tisztaban vagyok azzal is hogy egy gyerek mennyi mindennel jar, hiszen a szakmam is a gyerekek kore fonodik. Sokszor szivesen vigyazom ismerosok gyerekere is.
Hobbim viszont nemigen van.. pedig jo lenne valami
🤦♀️😂👏 Tartom továbbra is, hogy ostoba naív kislány vagy. 🙃
Pont a te félék szoktak jóó nagyot cummantani a gyerek születése után.. 😉
Es meg altalanositasz is .de te mar csak biztosan tudhatod..
Elkepesztoen rosszindulatu es gyerekes vagy. Nem tudom ki vagy mi irant gyulhetett ossze ennyi utalat benned, amit most idegen embereken toltesz le, de piciket meg sajnallak is..
Elegge erzekenyen is erint ez a tema, ugy tunik. De ugye mindenki magabol indul ki.. mondhatsz ram barmit, ha valamit elbasztal az eletedben, azt ne ugy probald helyrehozni hogy masokat akarsz megbantani, mert megsugom, nalam rossz uton haladsz 😊❤️❤️
Én 18 évesen ismerkedtem meg a(z azóta) férjemmel. Amióta az eszem tudom, anyuka akartam lenni, úgyhogy 21-22 évesen már nekem is nagyon-nagyon ezen járt az eszem, de mindketten kollégisták voltunk, tanultunk, nagyon nem volt alkalmas az idő. Én úgy "éltem ki" a babázási ösztöneimet, hogy babás filmeket, dokumentumfilmeket néztem, rokongyerekekkel játszottam, bébiszitterkedtem. Emellett meg rengeteget tanultam, dolgoztam, sportoltam, amikor tudtam, utaztam - ez volt a figyelemelterelés része :)
26 éves voltam, amikor mindketten úgy éreztük, készen állunk rá - és utólag belegondolva így volt a legjobb. Így egy pillanatra sem éreztük úgy, egyikünk sem, hogy bármiből is kimaradtunk. Kitartást!
Szia 😊
Én 35 éves vagyok.Van már egy fiam. Nagyon szeretnénk kistesót.
Első gyerkőc pikk pakk összejött. Boldogság volt. Sok barátnő eltávolodott, mert nekik nem volt pikk pakk 🥺 sajnáltam, nem tudtam hogy kezeljem. Ahogy ők nem keresték, én sem. Tudtam fáj nekik.
Ámde azóta fordult a kocka. Nagyon vágyunk a tesóra. Nem jön. 9 hónapja nem jön 😥
És most én vagyok úgy körülöttem mindenki terhes.
De mondtam egy álj"-t magamnak. Felújítottuk. Dolgozok (11 éve ugyan ott😄) tanulok. 3-ba kirándulunk. Férjemmel kettesben romantikázunk. Nagyszülőkkel imád a Kisfiam. (4 éves) Azt használom ki ami jelen helyzetben van 🥰 és amikor bekopogtat úgyis minden "felfordul" 😄
Szóval élvezd ki ezt a helyzetet, tereld a figyelmed. Tanulj, dolgozz , legyen hobbid. Csinosítgasd majd az albérletet 😊 meglásd gyorsan megy az idő.
Kívánom a legjobbakat 🥰
Én tényleg nem akarok vészmadárkodni, de 1 millió Forint az nagyon semmike pénz. Én nem a vagyon jelzőt használnám rá. Zsebpénz kategória.
Amint albérletbe mentek, ahova majd bútorokat kell venni, meg a mindennapi élet is azért elég drága lesz, az a pénz huss elfog tűnni. Nem kell ehhez baba. A saját igényeitekre elmegy ez a pénzecske.
Párkapcsolat szempontjából se mindegy, hogy a nő felfújja végre az arcát és tényleg megindul a nagy betűs élet felé (nem csak mondogatja, hogy de hát ő felnőtt..). A barátnőm 9 éves kapcsolata ért nemrég végett, mert a lány nem nagyon akart dolgozni (gyereket viszont eléggé akart)... A srácnak meg elege lett, hogy egyedül tartja el végzős egyetemista barátnőmet. Hiába magyaráztam neki, hogy normális párkapcsolatban mindkét fél belead. Kell az egzisztencia. Csúnyán hangzik, de a való élet már csak így működik.
Keress magadnak hobbit mindenképpen. Gyereketől függetlenül, a hobbik nagyon fontosak: ez lehet valamilyem sport, közös időtöltés a barátaiddal (mert ugye, vannak barátaid?). Kirándulás, fotózás, lovaglás, gamer-kedés, bármi. Párodnak is könnyebb lesz a dolga, ha látja, hogy feltalalod magad és van életed.
Van ledolgozott 365 napod 2 éven belül folyamatosan? Ha nincs, nem fogsz kapni mást csak gyest és csp-t, keményen 37 ezer forintot.
Albérletbe készülsz gyereket vállalni, ami igazából nem gond, ha mindkét fél dolgozik normálisan,és nem az éhbérre hajtanak.
1 millió. Ez igazán nem nagy összeg.
Vegyünk 2 havi kauciót. Esetleges berendezkedést, vagy szimplán ha a gyereknek (még ha használtan is) vesztek meg mindent..
Mindennapi megélehtés.
1 millió volt nincs.
Senki nem azt mondta, hogy légy milliómos. Csak annyit, hogy legyen bejelentett állásod, ledolgozott éved,ahonnan kényelmesen tudsz elmenni szülni. Hidd el nagyon nem mindegy, hogy kapsz csedet, gyedet +csp mint csak gyest+csp.
Amellett 1 főnek fenttartani albérletet, egy kisbabát + magatokat hatalmas teher és nyomás.
Pláne ha a gyereknek speciális tápszerre, gyógyszerre van szüksége, vagy ha csak szimplán a pelenkát nézem, ha ne adj isten túl érzékny lesz a bőre..
Ha bármilyen gond adódik, legyen ez kapcsolati válság, baleset, bármi..ne állj ott biztos munkahely nélkül.
Gondolom ti sem szeretnétek örök életetekre albérletben élni..
Hidd el nem azzal van a baj, hogy fiatalon szeretnél anya lenni, csak csupán a rózsaszín felhő mögé is láss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!