Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » HCG vérvètel alapján 31,7.....

HCG vérvètel alapján 31,7.. az nem túl kevés?

Figyelt kérdés
Ma van a nem vàrt napja. Görcsölgetek néha, de ha pihenek elmúlik. Holnap megyek a dokihoz, de nagyon félek hogy mi lesz.. pozitív mindennap a tesztem.
2021. dec. 22. 13:08
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Màr most elkezdtem barnàzni.. szóval nem hiszem hogy velünk marad :(

De most viszont nem görcsöltem egésznap. De persze pont karácsonykor mikor orvos sincs.

2021. dec. 25. 20:13
 22/25 anonim ***** válasza:

Menj be az ügyeletre. Karacsony ide vagy oda. Kötelesek fogadni.

En szilveszter napjan mentem be es fogadtak, el lattak.

Veteles lett nalam a vege a dolognak de amit tudtak meg tettek.

Lehettem volna mehen kivüli terhes is pl, alacsony hcg es barnazas verzes sajnos arra is utalhat.

Nem vagyok orvos de sok mindent lattam mar ismerösi körben az utobbi evekben. Es en is tul vagyok mar sikertelen terhessegeken.

Nem akarlak ijesztegetni. De ha gyanakszol valamire es nem vagy nyugodt az senkinek se jo.

Leg biztosabb egy vizsgalat. Mai modern vilagban vannak lehetösegek

2021. dec. 25. 20:21
 23/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj be. Egy vérvètelt mindenkepp csinálnak. Sajnálom!
2021. dec. 26. 09:20
 24/25 A kérdező kommentje:
Reggel màr késő volt..
2021. dec. 26. 23:51
 25/25 anonim ***** válasza:
sajnálom :(
2022. márc. 15. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!