Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » HCG vérvètel alapján 31,7.....

HCG vérvètel alapján 31,7.. az nem túl kevés?

Figyelt kérdés
Ma van a nem vàrt napja. Görcsölgetek néha, de ha pihenek elmúlik. Holnap megyek a dokihoz, de nagyon félek hogy mi lesz.. pozitív mindennap a tesztem.
2021. dec. 22. 13:08
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Kicsit görcsölök és nem látott semmit.. nem is csoda hiszen nagyon korán mentem. Csak megijedtem a görcs miatt. Talán 3 hetes ha lehet :D gondolom azért is ilyen alacsony.. igazából ma kezdett még késni. Csak nagyon türelmetlen vagyok.. annyit vártunk rá :) nem is merem magam beleélni mèg..
2021. dec. 22. 20:02
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem ,tudom miről beszélsz :) az első babat végig izgultam. De türelem, ilyenkor csak várni tud az ember.
2021. dec. 22. 20:25
 13/25 A kérdező kommentje:
De ez a hirtelen erős görcs ez normális? Ha ezt tudnám màr megnyugodnék
2021. dec. 22. 20:26
 14/25 anonim ***** válasza:

Minden terhesseg mas. No spat be lehet venni. Magneziumot. Nem jo görcsökkel ülni. En is sokat görcsöltem, vettem be nospat. Azota mar szültem es a gyerek 1 eves egeszseges.

Igyal gyümölcs teat, szedj d vitamint es magneziumot. En ezeket csinaltam es minden oke volt a vegen

2021. dec. 22. 20:31
 15/25 A kérdező kommentje:
D vitamint szedem és magnéziumot. Nem egésznap, csak nèha akkorát belenyilallik.. hogy csak pislogok. De ha pihenek akkor nem.. csak ha elkezdek csinálni valamit.
2021. dec. 22. 20:42
 16/25 anonim ***** válasza:
Nő a méh tágul minden készül a szervezet a terhességre. En 8 hetes vagyok 2.babával éreztem már annyi félét ebben az 1 honapban hogy ajj ajj😁pihenek + magnezium és probalok nem idegeskedni rajta. De magnezium csak akkor ha nem hányok sajnos nagyon rosszul vagyok :/ ha vegkepp nem tudom bevenni, pihenek. Ha vérzés van es elviselhetetlen a görcs akkor orvos!
2021. dec. 22. 20:55
 17/25 A kérdező kommentje:
Kitartást neked is :) akkor te kicsit előrébb vagy mint én. Sosem voltam ezelőtt terhes.. nem gondoltam hogy ennyire parázni fogok minden apró dolgon :D
2021. dec. 22. 21:03
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Persze ha szeretné az ember akkor aggódik meg félti :) ez természetes. Csak probald kezelni.
2021. dec. 22. 21:07
 19/25 A kérdező kommentje:
Próbálkozok.. de nem olyan egyszerű, pedig ez nagyon az eleje :)
2021. dec. 22. 21:15
 20/25 anonim ***** válasza:
5%

Itt mindenki imádja ha tűpárnának nézik a karját, hogy állandóan felesleges vérvételekre rohangál? 🤦‍♀️

Értelmetlen állandóan bolygatni a dolgokat. Jól van ott bent az az embrió, teszi a dolgát, növekszik.

2021. dec. 23. 01:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!