Ketteske kérdése:
Mitől függ, hogy hányadik naptól kell szedni a clostyt?
Figyelt kérdés
Nekem a 6.-tól kell 5 napig, de itt olvasom, hogy már a 2. 3. napon is elkezdik. Ennek van valami oka vagy dokifüggő?
Nálunk minden rendben van, van pém, csak rá akarunk kicsit segiteni.
2010. szept. 6. 21:21
1/5 anonim válasza:
Szia!Nálam is ez a helyzet, minden kivizsgálásunk ok., a párom is rendben, van peteérésem, csak rásegíteni kell!
Én a köv.ciklusom3.-7,napja között kell majd szednem 2x1db-ot!Volt hsg-m is az is ok, mindkét p.vezetékem tisztán szuperul átjárható!Reménykedek, hogy mielőbb sikerül....
2/5 A kérdező kommentje:
Én már túl vagyok 2 vetélésen (28.hét és 7.hét) szóval már jöhetne végre egy baba hozzánk, ezért a closty. Szoritok nektek!
2010. szept. 6. 22:24
3/5 anonim válasza:
Veled érzek!
Fel a fejjel, ne add fel!
Én sem teszem, pedig több, mint 1éve próbálkozunk, és hiába minden ok., mégsem értem, hogy mi a baj!De:pozitívan állok hozzá, és hiszem, hogy nekem is lesz babám, és neked is lesz!!
4/5 anonim válasza:
drukkolok mind a kettötöknek!én is szedtem clostyt de nekem nagyon nem akart be válni semmi (3évig) aztán a páromnak rendeltem Fer14-et és 3 hétre rá sikerült teherbe esnem sajnos én is el vetéltem(6hetesen)de mi sem adjuk fel egy hónap ki hagyással most megint rá álltunk a baba projektre!sok sikert kívánok nektek remélem mi harabb sikerül mindenkinek!
5/5 A kérdező kommentje:
Nálunk tuti velem van a "baj". Férjemnek 120 milliós spermaszáma van. De jó lenne, ha beválna a closty!!!!
2010. szept. 7. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!