Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek lehetnek terhesség tünetei?

Ezek lehetnek terhesség tünetei?

Figyelt kérdés

Novemberben megszakításos módszerrel voltunk együtt, rá kb egy hétre barna folyásom volt, de elhúzódva és majdnem két hétig tartott. Rendes vérzésem nem volt..

Egyszer-kétszer szédültem, ez már elmúlt viszont azóta híztam 3 kilót ami az arcomon és a hasamon látszik, pedig nem eszek sokkal többet. És nem jött meg azóta.

Fogok tesztelni, de addig is szerintetek lehet ez terhesség?

2021. dec. 19. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy igen, lehet hogy nem. Tesztelsz, és abból kiderül.
2021. dec. 19. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Bakker.Majdnem december vége van,ez novemberben történt.Mi a francra vársz?Szerintem kb.5 hetes terhes vagy.
2021. dec. 19. 20:10
 3/6 anonim válasza:
100%
Majd írj hogy mi lett a teszt eredménye
2021. dec. 19. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
ugyanigy voltam én is, csak hízás nélkül. most 25 hetes vagyok :D
2021. dec. 19. 23:00
 5/6 anonim válasza:
Szerintem lehetséges de majd írd meg a teszt eredményét. Hány éves vagy? Baj lenne ha terhes lennél?
2021. dec. 20. 20:03
 6/6 anonim válasza:
A hízás, menstruáció elmaradása is lehet csak hormonprobléma, teszteltél már?
2021. dec. 21. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!