Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

menstruacio elotti illetve menstruacio utani napon ha egyutt voltam a parommal megszakitasos modszerrel mennyi az eselye hogy annak hogy teherbe eshetem?

8an voltunk egyutt aznap este volt egy csepp ver a bugyimon reggelre rendesen megjott es normalisan megvolt ahogy szokott 13lett vege aztan megint egyutt voltunk masnap vagyis csak eppen hogy betette es annyi volt ma mar 16 ha csinalok tesztet biztos eredemenyt tudna mutatni?

2021. dec. 16. 12:46
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
akkor masfel hettel az aktus utan meg nem eri meg tesztelni?
2021. dec. 16. 13:09
 12/34 anonim ***** válasza:
98%

Szépen írtuk: aktus után 14 nap.

Matekra azért bejártál? Szerinted ez másfél hét?

2021. dec. 16. 13:12
 13/34 anonim ***** válasza:
98%
Ha már gumira nem költesz, akkor vegyél csak tesztet másfél hét után, úgyis negatív lesz.
2021. dec. 16. 13:13
 14/34 A kérdező kommentje:
anyukam szerint aktus utan 1het es par nap utan mar lehet bizni a tesztben ha eros negativat mutat vagy esetleg halvanyt..
2021. dec. 16. 13:13
 15/34 A kérdező kommentje:
aztan majd ha letelik a ket het akkor megint.
2021. dec. 16. 13:14
 16/34 anonim ***** válasza:
97%

Tehát több generáció óta tart nálatok ez az elmeállapot, reméljük, nem örökíted tovább.

Védekezz basszus normálisan, érdekes, most meg akarod magad nyugtatni és nem bírsz kivárni pár napot se, de fogadjunk, amikor védekezés nélkül szexeltél, az nem volt ellenedre!

2021. dec. 16. 13:15
 17/34 A kérdező kommentje:
en szepen feltettem egy normalis kerdest amit meg masok is feltesznek itt 10szer rajtam kivul. nem ertem miert nem lehet szepen valaszolni egybol az egesz csaladom a marha nemnormalis minden. anyamnak egy nogyogyasz mondta hogy kimutatja egy het utan is ha eltelt legalabb 10nap miutan megtortent
2021. dec. 16. 13:18
 18/34 anonim ***** válasza:
97%
8an voltatok együtt aznap este? :O ebből hány férfi? Tudod ki az apa?
2021. dec. 16. 13:22
 19/34 anonim ***** válasza:
95%

18-as

Ezen most akkorát röhögtem, majdnem a monitorra köptem a kávém 🤣

2021. dec. 16. 13:23
 20/34 anonim ***** válasza:
97%

Egy nőgyógyász se mond ekkora marhaságot, hacsak nem a kínai piacon vette a diplomáját.

Szerintem most csapj fel egy biológia könyvet ha az itt lévő embereknek nem hiszel.

De csak hogy röviden kisegítselek. A terhességi teszt a vizeletben lévő HCG hormont mutatja ki. Azt is egy bizonyos mennyiség felett. Amihez az kell, hogy az embrió beágyazódjon, és akkor megkezdődik ennek a hormonnak a termelése. Na ez kb 12-14 nap. Ezért se mondhatta ezt a baromságot egy nőgyógyász.

2021. dec. 16. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!