Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Itt sokan figyelik a huvelyi...

Itt sokan figyelik a huvelyi valadekot termekenyseg miatt! Ti ezt hogy kivitelezitek normalis egeszseges szexualis elet mellett?

Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 11:58
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Szamomra a masik elrettento dolog amikor nem vart elott 5 nappal csinaljatok a tesztet mert Ti aztan tudjatok mikor volt az idealis aktus hiszen csak akkor voltatok egyutt! Nem azon kene valtoztatni elsonek? Hogy ne csak havi egyszer legyen szex az is csak a gyerek miatt?
2021. dec. 16. 12:00
 2/25 anonim ***** válasza:
92%

Egyrészt egyetértek veled, első terhességem elején nyilván olvas mindenfélét az ember, én ekkor keveredtem fel a gyakorira, és nagyon ledöbbentett ez a sok nyák meg méhnyak önvizsgálat, a termékeny napok eszeveszett figyelése, a (sokszor beképzelt) tünetek felfedezése, sokszor olyankor, amikor elviekben még a beágyazódás meg sem történhetett, hát érdekes…

Másrészt viszont nem tudhatod, hogy ki min ment már át, mióta próbál teherbe esni sikertelenül, mennyi fájdalmat élt át, stb. Oké, igazad van, hogy az általad felsorolt dolgok sem fogják orvosolni a problémáikat, de ha nekik így könnyebb, szerintem neked es nekem, mint vadidegeneknek, nem fáj.

Az viszont tényleg vicckategória, aki CSAK a termékeny napokon él házas életet…

2021. dec. 16. 12:07
 3/25 anonim ***** válasza:
85%
Empàtia. En nem figyelem, de tudom, mikor ovulàlok, mert teljesen mas a folyàsom.
2021. dec. 16. 12:27
 4/25 anonim ***** válasza:
81%

Az idő előtt tesztelést én sem értem. Még ha kap is az illető használható eredményt, akkor sem tudom felfogni, hogy mit nyer azzal a + pár nappal.

A méhnyak önvizsgálat sem teljesen fér a fejembe, de na.

A hüvelyváladékos aggályod viszont nem értem. Amikor elmegyek pisilni, szembesülök a törlésnél a váladékom állagával is. Alap esetben alig van, az is vizes, enyhén fehéres. Eléggé feltűnő, amikor átvált tojásfehérje-szerűbe. Ez ennyi. Nem értem, ez miért zavarná az egészséges szexuális életet? Nyilván együtt vagyunk egyébként is, nem csak a babagyártás a cél. De amikor eldöntöttük, hogy mostantól jöhet, akkor valószínűleg ilyenkor kicsit kezdeményezőbb voltam. Semmin nem változtatott a dolog, mindent ugyanúgy csináltunk, ahogy egyébként is szoktuk, csak most nyilván védekezés nélkül. És nem, másnap nem éreztem "terhestüneteket", sőt igazából nem is reménykedtem abban, hogy na most biztos sikerült. Csak azon voltam 1-2 napig felpörögve, hogy milyen jó új tapasztalat volt a védekezés nélküli. Aztán a következő hónapban jól meg is lepődtem, amikor egy nappal az esedékes dátum után ott virított a 2 csík.

2021. dec. 16. 12:29
 5/25 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem volt ertheto a kerdesem :) de arra lettem volna kivancsi hogy ha normalis szexualis eletet eltek az legye mondjuk 2 naponta. Es mivel gyermekaldas a cel igy vedekezes nelkul vagytok. Ilyen esetben mikor a parotok a huvelyetekbe elvez minden alkalommal akkor hogyan kepesek a nok megallapotani ebben az esetben a nyal allapotat?
2021. dec. 16. 12:37
 6/25 anonim ***** válasza:
93%

Bocsi, de nem értem, hogy ezt hogy gondolod:

"Ilyen esetben mikor a parotok a huvelyetekbe elvez minden alkalommal akkor hogyan kepesek a nok megallapotani ebben az esetben a nyal allapotat?"

Miért ne lehetne megállapítani?!

2021. dec. 16. 12:46
 7/25 anonim ***** válasza:
90%

Hát nem szex után nézed meg. Az ondó kifolyik, és nem lesz benned még napokig. Én fürdök is szex után. Másnap reggel pedig simán meglehet nézni a méhnyak, nyák állapotát.

Én mondjuk nem gyakorin szedtem össze az információkat, hanem a hormonmentes weboldalán. Minden nagyon jól le van írva. Inkább az a szomorú, hogy több hónapnyi sikertelen próbálkozás kell ahhoz, hogy az ember elkezdje kiismerni a saját testét. Nem olyan rossz ha tudod, hogy hogyan működik a tested. Egy, így nem lepődsz meg teljesen normális dolgokon, kettő, időben észreveszed, ha valami nem stimmel.

Szerintem kicsit a biológia tanmenetén vagy a felvilágosításon kéne változtatni.

2021. dec. 16. 12:48
 8/25 anonim ***** válasza:
94%

Mindig az egyszerű lelkek önérzetesek... Kis ésszel nagyon könnyen meg lehet különböztetni a spermát a nyáktól, még csak különösebb odafigyelést sem igényel.

Amúgy meg neked nem . mindegy, ki mit mikor hogyan?

2021. dec. 16. 13:01
 9/25 anonim ***** válasza:
94%

"ha normalis szexualis eletet eltek az legye mondjuk 2 naponta"

A normális szexuális élet nem azt jelenti, hogy két naponta szexelnek a párok, hanem azt, hogy akkor szexelnek, mikor mindkét félnek igénye van rá. Ha egy héten négyszer, akkor négyszer, ha egyszer, akkor egyszer.

Akinek viszonylag pontos ciklusa van, mint nekem, annak nyilván feltűnik akár törlésnél, akár a fehérneműt látva, hogy a ciklus közepén pár napig tojásfehérjés a nyák.

2021. dec. 16. 13:20
 10/25 anonim ***** válasza:
86%

Most inkább kulturált leszek, mivel jön a karácsony.

Könyörögve kérlek, NÉZZ UTÁNA ALAPOSAN a női test működésének. Nem ártana egy kép is, hogy melyik szervünk hol van, melyikből mi jön és mikor, melyikbe megy is be valami, stb.

És nem ártana a női ciklus részletes újratanulmányozása sem, melyik nap mi történik.

És hát érinthetnéd a férfi nemi szerv működését is....

2021. dec. 16. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!