Ötödik napja késik a menstruációm. Nagyon halvány csíkos tesztem van ami nem vagyok biztos benne, hogy terhesség. Viszont a tüneteim a terhességre utalnak. Mellfeszülés, néha hányinger, puffadás, és persze a kimaradt menstruáció.Vélemény?
Bocsi, de szerinted a Hcg kimutatására alkalmas teszt mi mástól lehetne halvány 2 csíkos?!
Kérj időpontot nőgyógyászhoz, 2 hét múlva lesz esedékes a meglátogatása.
A digitális nem okosabb a sima tesztcsíknál, csak + pár száz forintért elszámol helyetted kettőig.
Én inkább azt ajánlanám, hogy holnapután tesztelj újra, első vizeletből a teszten szereplő utasítás szerint. És ugyanolyan tesztet használj, mint a mostani. Ezeket tudod egymáshoz mérten értékelni. Semmi értelme több fajtával, pláne digitálissal tesztelni.
A digitális teszt pénzkidobás 3500 Ft.-ért. Főleg, ha még negatív is.
Én még csak kazettásat sem vettem soha, csak sima tesztcsíkot.
A rossmannban a facelle márkájú teszt jó minőségű, érzékeny teszt, és kb 450 Ft. én azt javaslom. Nem lettem kevésbé terhes tőle :)
A kimaradt menstruáció lehet terhességi tünet, de 5 napos késés még semmi.
Ha egy hét múlva sem jön meg, akkor tesztelnék újból. Ha terhesség, akkor már egyértelműen mutatnia kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!