Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nincs tünetem az baj?

Nincs tünetem az baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Első terhességem így nem tudom ez normális e . Négy napja késik, pozitív lett a tesztem este. De nincs semmi tünetem, mellem duzzadt meg (ahogy mindig mensi elött ) illetve több pisi és picit nagyobb étvágyam van . Se hányás, se szagoktól undorodás , sem szédelgés. Ez normális dolog ?

Illetve nem görcsöl de néha olyan mintha összehúzódásaim lennének és feszül az alhasam. Válaszaitok előre is köszönöm szépen! 😊

2021. dec. 14. 20:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem sincs tünetem megnövekedett étvágyon, extrém fáradtságon és mellérzékenységen kívül. Szerintem majd még csak most jön a java! 😂

Boldog babavárást!🥰

5+4 hkm

2021. dec. 15. 06:10
 12/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Voltam dokinál. Minden okés a picurral és nagyon dobog a pici szíve. 😊❤️
2022. jan. 5. 08:50
 13/15 A kérdező kommentje:
11.-es veletek mizujs azóta ?
2022. jan. 5. 08:51
 14/15 anonim ***** válasza:
De örülök! 🥰 Mi is jártunk dokinál 2 hete, itt is minden szuper. A jövő héten megyünk majd vissza, addigra látszódnak majd a végtagjai is.😊 Viszont kereken 6. héttől elkezdtem rosszul lenni, hányni, de nem vészes. Neked azóta sincs tüneted?
2022. jan. 5. 09:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem nekem semmi hála istennek. :D Csak a mellem fáj / de az szörnyen/ illetve hányingerem van ha éhesek vagyunk. :)
2022. jan. 5. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!