Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok erről a görbéről?

Mit gondoltok erről a görbéről?

Figyelt kérdés

Szerintetek volt peteérésem? Nem túl rövid a luteális szakasz?

[link]

2010. szept. 6. 16:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

igen, amikor behúzta.

nem, 13 napos a luteálisod, ez ideális

2010. szept. 6. 16:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Szép a görbéd,és volt pé-d is,ráadásul akkor mikor behúzta,jókor is voltatok együtt,de akkor miért nem lettél terhes??????? :(
2010. szept. 6. 20:28
 3/11 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem én sem. A héten lesz kész a hormoneredményem. Lehet, hogy azzal van kis gond.
2010. szept. 6. 20:41
 4/11 anonim ***** válasza:

Van valami erre utaló jel?

A férjednek sem ártana akkor egy minta adás.Azt még megkérdezhetem,hogy mióta próbálkoztok?

2010. szept. 6. 20:49
 5/11 A kérdező kommentje:

1 éve nem szedem a gyógyszert, azóta megszakításos módszerrel csináltuk, de 4 hónapja tudatosan babtervezés.

Sajnos tünetek is vannak. Februárban bőrgyógyásznál voltam, akkor csináltak hormonvizsgálatot. Egy picit alacsonyabb volt a progeszteron, és picit magasabb a tesztoszteron. Eddigi görbéim nagyon rosszak voltak. A clostinak köszönhető, hogy szép a mostani. De lehet, hogy még másik gyógyszer is kell, ha alacsony a progeszteron?

Remélem valamit kitalál az orvosom.

2010. szept. 6. 21:06
 6/11 A kérdező kommentje:
babatervezés , bocsi.
2010. szept. 6. 21:07
 7/11 anonim ***** válasza:

A 4 hónap nem sok még.

Bőrgyógyászhoz miért mentél el?Aknés volt a bőröd?

Nyugodj meg,nem hinném,hogy olyan nagy a baj...egy kis gyógyszer,és biztos jönni fog a baba.Gondolom a szervezetednek is kell egy kis idő,hogy újra "rendesen" működjön a clostis kezelésnek hála.

2010. szept. 7. 08:53
 8/11 A kérdező kommentje:
Olyan pattanásos lett, hogy még tinédzser koromban sem volt ilyen csúnya. Remélem, hogy csak tényleg kis gondom van és a párom is rendben van. mert ő nem szeretne sehova menni vizsgálatra.
2010. szept. 7. 08:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Elég helytelenül gondolkodik a párod.És akkor ha rajta múlna nem is lenne gyereketek?Ez elég elszomorító :(
2010. szept. 7. 12:29
 10/11 A kérdező kommentje:
Lehet még így gondolja. De ha esetleg ilyen gond lenne, de remélem nem lesz, akkor lehet elmenne vizsgálatra. Pl. 1 éve azt mondta, hogy ő nem szeretne gyereket, most meg ő is várja mikor sikerül.
2010. szept. 7. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!