Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mi lesz ebből?

Hubabuba07 kérdése:

Szerintetek mi lesz ebből?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagy öröm volt a pozitív terhességi teszt, november 6-án volt az utolsó menstruációm, most december 4-én kellett volna megjönnie de nem jött meg halisten. 1hete túl korán mentem uh-ra, ma vissza hívtak, nem láttak semmit, el is szomoritottak hogy ugy gondolják ebből nem lesz terhesség. Csináltak tesztet is azt mondták halvány de pozitív és hogy ne reménykedjek... Terhességi tünetem kimerült abba hogy nagyon ingerült vagyok, a cicim 2x nőtt és érzékeny, fáj. Szerintetek ebből lesz baba vagy felejtsem el?

2021. dec. 13. 11:06
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
65%

Akarmennyire is korán vagy egy petezsáknak kéne mar lenni.

Nov 6 volt nekem is az utolsó mensi de orvoshoz csak szerdán megyek.nálam full fáradtság van és egyre jobban fáj a mellem.más tünet nincs.

2021. dec. 13. 11:14
 2/29 anonim ***** válasza:
60%

Gondolom vissza kell menned jövő héten vagy 2 ünnep között. Akkor tudnak biztosat mondani.

Esetleg én megpróbálnék egy digitális tesztet, hogy hány hetet ír.

Nekem 6 héttel utolsó mensi után petezsákot láttak, 2 héttel később volt szívhang is, de te nagyon nagyon korán mentél, múlt héten még csak 5 hét telt el.

2021. dec. 13. 11:20
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem is veszik számításba, hogy később volt peteérésed? Vagy biztosra tudható a peteérés napja? Mert ilyenkor még nagyon sokat számít pár nap. De nem akarok fals reményeket adni. Igazából azt sem értem, miért mentél ilyen korán és miért rendeltek vissza ilyen korán. Ráértél volna jövőhéten menni. Vagy van valami oka annak, hogy ilyen hamar mentél?
2021. dec. 13. 11:23
 4/29 A kérdező kommentje:
Igazából első próbálkozás, első baba nem igazán olvastam utána hogy nagyon hamar mentem :/ Megprobalom a digitálisat köszönöm a tippet :)
2021. dec. 13. 11:51
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Mikor teszteltel legeloszor pozitivat?
2021. dec. 13. 11:53
 6/29 anonim ***** válasza:
83%
Elozo vagyok. Digitalisat tok feleslegesen veszel, mert ugyan ugy mukodik mint a normal teszt, es a vonalak erosege szerint irja ki a heteket. Tehát ha neked halvany teszteid vannak 2 hét utan is, akkor fals eredményt ir majd ki.
2021. dec. 13. 11:59
 7/29 A kérdező kommentje:
Amikor meg kellett jönnie akkor már halványan de látszott a pozitív, rá 3 napra teszteltem újra nagyon érzékennyel, ott már jol látható pozitív volt, illetve előző héten szerdán is csináltam egyet, x-epillel az is jól látható volt, de nem volt olyan erős mint a nagyon érzékeny
2021. dec. 13. 12:05
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

akkor nagykonyv szerint 5 het 2 napos vagy, vagy még annyi sem ha picit kesobb volt a peteeresed. Jo koran mentel, en a 7. heten megyek majd januar elso heteben, ha addig minden rendben lesz. Én sem vagyok még meggyőzve, ilyenek a teszteim, de meg csak holnapra nem várom, a legalso teszt ma reggeli xepil. [link]

Én tesztelnék a helyedben most is egy ugyan olyan xepillel, hogy erosodott e.

2021. dec. 13. 12:21
 9/29 anonim ***** válasza:
40%

De ha mondjuk 5 hetesnek kellene lenni de a digitális 3at ír, azért az jelent valamit, nem? 🤭

Egyébként a az ovutól számol, szóval 2 héttel kevesebbet mutat. Szoval ha 7 hetesen 4-5 hetet mutat, az a jó, ha 2-3at, az nem igazán.

Állati korai vagy még ma is, 2 hét múlva már értelme lesz az uh-nak.

Ha meg tesztelgetsz (felesleges amúgy), ugyanolyan teszttel csináld, mert ott látszik, aminek kell. De ha megáll a dolog, sokkal lassabban ürül annál a hcg, hogy tesztekkel követni tudd.

2021. dec. 13. 12:24
 10/29 anonim ***** válasza:
68%

Akki a 6os valaszomat lepontozta, az nezzen utana a digitalis mukodesenek. [link]

Egyebkent en egyszer vettem, és pont olyat valasztottam ami nem működött (szerencsémre) Ezért szedtem szét.

2021. dec. 13. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!