Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 napja késik, teszt negatív?

Rozsaramika kérdése:

6 napja késik, teszt negatív?

Figyelt kérdés
6. napja késik a napra pontos mensim. 2.(délutáni) és 4.(reggeli) napi késésnél csináltam tesztet negatív lett. Aggódom, hogy mi lehet... jövő héten megyek dokihoz. Lehet még baba? :(

2021. dec. 13. 09:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha a teszt negatív, akkor nem.

Mióta próbálkoztok? Sokaknak a próbálkozós időszak megnyújtja a ciklusát.

2021. dec. 13. 09:28
 2/12 A kérdező kommentje:
2,5 éve :(
2021. dec. 13. 09:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egy alaposabb kivizsgálás kéne, ha még nem volt.
2021. dec. 13. 09:31
 4/12 A kérdező kommentje:
Volt, és mindegyikünknél rendben minden... nálam volt egy kis pm alulműködés de arra szedek letroxot
2021. dec. 13. 09:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Inzulinszintet néztek, min. 3 pontos cukor ÉS inzulin terheléssel?

Nálam az IR-re nem jöttek rá, pedig 3 orvosnál is jártam és brutális inzulinom volt.

2021. dec. 13. 09:41
 6/12 A kérdező kommentje:
Azt még mondjuk nem... de 1 évig meddőségibe jártunk és meg sem említik :( ez azért kiábrándító basszus
2021. dec. 13. 09:46
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is évekig jártam utána, mert vetélésem volt 6. héten és annyit mondtak, hogy "van ilyen". Hát nekem elborult az agyam, hogy ez milyen orvosi indoklás. Döbbenetes volt, hogy mennyi orvosnál megfordultam, mire valaki elém tett egy olyan labort, amiről üvöltött a probléma, és a másik 3 rá se nézett, nem is kérte megnézetni. Nagyon komolyan úgy gondolom, hogy visszavetetném azon nőgyógyászok és endokrinológusok diplomáját, akik egy 300-as inzulin szintet nem vesz észre (nekem volt ilyen magas a terheléses 1 órásom, ami durván sokszorosa a normálisnak).
2021. dec. 13. 09:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Nekem is egyszer volt egy vétélés tavasszal aztán múlt ciklusban egy kémiai... azon is gondolkoztam lehet azért nem jön meg... És az a baj ha fizetsz sem kérnek neked rendes kivizsgálást :( És utána neked összejött a baba?
2021. dec. 13. 09:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Elkezdték kezelni az inzulinom, metformin 3x1000 mg, tornáztam heti 5x1 órát (nem voltam kövér, de javítja az inzulin-cukor anyagcserét és előtte nem tornáztam rendszeresen), diétáztam (160g szénhidrát diéta, annak minden mennyiségi és minőségi megkötésével) és pszichológushoz is jártam, hogy csökkentsem a stressz szintem (ez is akadályozza a teherbeesést, amikor már túlfeszül a sok hülyeségtől az ember, így relaxációs technikákat tanultam).

1 évig nem próbálkoztunk, mert képtelenség lett volna egy egészséges terhességet végigcsinálni azokkal az értékeimmel és még egy vetélést nem akartam kockáztatni. Amikor beállt közel normálisra a hormonszint, rögtön az első próbálkozós hónapban egészséges babánk fogant és meg is született. Rá 2 évre pedig jött a következő, szintén nagyon gyorsan.

Ha a régi dokikra hallgatok, szerintem ma sem lennének gyerekeim :(((

2021. dec. 13. 09:59
 10/12 A kérdező kommentje:

:)

Ajj komolyan nem tudom kihez fordulhatnék , de most majd még egy utsó dokit megpróbálok.

Egyébként augusztus óta járok természetgyógyászhoz(Czeizel Endrénél tanult és nagyon sok nőnek segít a babában.), ott mindig sikerül ellazulnom és nagyon bízom benne hogy segít. A progi-ösztrogén hormonomat látta hogy nem jó de múlt hónapban azis beállt normálisra. Köszönöm, hogy "mutattál" új keresési útvonalat.

2021. dec. 13. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!