10 napja kesik, 11 napon mar barnazast figyeltem meg. 4 tesztet csinaltam es mind negativ, mit jelenthet ez a barnazas?
Tegnap csinaltam a negyedig tesztet, ami negativ lett, ket ora mulva is ugyanez volt az eredmeny ugyanazon a teszten, viszont reggel amikor ki akartam dobni, megneztem es volt rajta egy nagyon halvany fuggoleges vonal is. Ez mit jelenthet? Illetve tegnap este pirosas barnazasom volt, menstruacios alhasi fajdalommal, ma reggel csak barna folyas jelentkezett. 13-an megyek nogyogyaszhoz.
Valaki tud segiteni, hogy ez most mi lehet? Hogy meg fog jonni?
Ha a teszt negatív, az a teszt elvégzése után lesz negatív. Olyan nincs, hogy rákkal később bepozitívozódik.
Ha eltelt 2 hét a gyanús aktus óta és így lett negatív a teszt, akkor megnyugodhatsz, nem vagy terhes.
Az, hogy késik meg barnázol.. van ilyen. Teljesen normális ha 1-2 évente van pár anovulációs ciklus és a mai stresszes, hormonzabálós világban nem ritka, hogy furán reagál a ciklus. Előbb-utóbb megjön. Vagy nem. Ha a következő mensi is ilyen fura lesz, akkor érdemes elmenni nőgyógyászhoz, hogy nézzen körül minden rendben van-e.
Jah és az, hogy 10 napot késik... mihez képest?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!