Esetleg esett-e már közületek valaki úgy teherbe, hogy a párjánál nem találtak egyetlen egy spermiumot sem a mintában? Lombikra gondolok, mert nekünk ezt mondták, hogy így talán.
Hát ha egy darab sincs, akkor ott nincs lombik, mert nincs mivel megtermékenyiteni a petesejtedet.
Maximum másnak a spermájával lehet. Annak viszont semmi akadálya.
Lombikos...
Ha államilag támogatott intézetet választatok,akkor csak a gyógyszereket kell fizetni, ami azért nem kevés, elég egyéni, de kb 150-200e Ft egy teljes lombikos ciklus. Szóval nem kevés,de ha csak így lehet babó, akkor azért megéri. Nekem is lombikom lesz, bár nálunk nem találták meg,miért nem jön a babó, de az inszemek nem sikerültek.
Második voltam.
Nem feladni semmiképpen, újabb kivizsgálások és biopszia. abból az is kiderülhet, hogy a spermiumoknak semmi baja és elzáródás van a háttérben.
valóban 150-200 ezer egy program, mert a gyógyszerek támogatás mellett is drágák, de érdemes továbbmenni
Az én férjemnek sincsen 1 db spermiuma sem. Jelenleg hormonkezelést kap (heti 2* szúrja magát), aztán lesz egy herebiopszia, ahol megnézik, van-e sejtkezdemény, amit használni tudnak, és lombik.
Neki genetikai vizsgálatot is végeztek, hogy kiszűrjék ilyen eredetű-e a probléma. Szerencsére nem, így reménykedünk.
A Cirisbe járunk, az ottani andrológus, Erdei doktornő nagyon profi. Olyan módszerrel dolgozik, hogy több helyről vesznek mintát, így nagyobb az esély, hogy találhatnak vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!