10.dpon már biztos eredményt ad a Predictor ?
Figyelt kérdés
Ovu teszteltem ezért tudom mikor volt az ovum.
Ma reggeli tesztem negatív lett.
Azért teszteltem mert szednem kellett az utrogestant és most Nemtudom így folytassam-e a szedését.
Mert itt azt olvastam, hogy már simán pozitívnak kellene lennie a predinek ha baba van.
2021. dec. 12. 21:22
11/21 anonim válasza:
11 dpon lett először pozitív, de éppen csak derengős tesztem, bár az már 25-ös érzékenységű teszt volt. 14-15. dpon szokott megjönni.
Én a helyedben a nemvártig nem hagynám abba. Ha megjön, akkor egyértelmű. Ha akkorra pozitív lesz a teszt, akkor is. :)
12/21 A kérdező kommentje:
Megvárom a reggelt.
Van egy facelle tesztem :)
Ha az is negatív akkor valószínű már az is marad.
2021. dec. 13. 16:55
13/21 anonim válasza:
Én drukkolok.De ahogy mondod,ha ez is negatív lesz,akkor sajna esélytelen.Nekem a lányomat a facelle 3 nappal menstruácio előtt mutatta.Pedig délután csináltam.
14/21 A kérdező kommentje:
Sajnos negatív lett.
Köszönöm mindenkinek aki írt, reméljük hamarosan sikerül nekünk is 😞
2021. dec. 14. 04:07
15/21 anonim válasza:
Sajnálom!Én pont karácsonyra nem várom.Jó kis ajándék lenne egy pozi teszt.😁
16/21 A kérdező kommentje:
Sok sikert kívánok ☺️
2021. dec. 14. 06:34
19/21 A kérdező kommentje:
Igen egy facelle tesztet csináltam ma reggel de negatív lett 😞
2021. dec. 14. 20:07
20/21 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, ne add fel. Tudom milyen. 8 hónapja próbálkozunk. Valami mindig tartja bennem a lelket 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!