Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ovuláció minden hónapban...

Az ovuláció minden hónapban egyforma?

Figyelt kérdés
Kb. 5 éve érzem az ovulációmat. Mindig akkor érzem, amikor a bal oldalon van éppen a peteérés. Olyankor nagyon szúr kb. egy napig, rosszabb mint a menstruációm. A férjemmel tervezzük a babát, ez a második hónapunk, viszont most szinte nem éreztem semmit és a tojásfehérje folyás is elmaradt. Lehet, hogy most a jobb oldalon volt a peteérés?! Mennyire változhatnak hónapról hónapra az ovuláció tünetei?

2021. dec. 12. 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mint ahogy nincs két egyforma ciklus, két egyforma ovuláció sincs.
2021. dec. 12. 18:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Nnem
2021. dec. 12. 19:42
 3/10 anonim ***** válasza:
A legnagyobb probléma az vagy magyarán kibas*ás hogy amikor épp babát akarsz pont akkor szorakozik veled a ciklusod .
2021. dec. 12. 20:28
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

3-as! És tényleg.. :) Igazából csak az jutott eszembe, hogy mi van, ha esetleg most elmaradt a peteérés, de ilyen még sose volt, úgyhogy szimplán csak most nem éreztem szerintem.. Tudom, nem szabad rástresszelni, csak olyan izgi és egyben komplikált ez az egész. :)

2021. dec. 12. 20:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Mindig érzem az ovulációt. Mikor a fiammal teherbe estem nem éreztem, a napokban teszteltem pozitivat, es most sem éreztem, szurkalt a petefeszkem mondjuk vegig, majdnem az egesz ciklusban.
2021. dec. 12. 21:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Azert is irtam mert enis ebben a cipoben vagyok 3 mas voltam
2021. dec. 13. 08:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a világ legjobb tudását adja a termékenység tudat. 3 jel figyeléséből lehet egységesen következtetni arra a pár napra, amikor a legtermékenyebb vagy. Alapvetően védekezésre találták ki, de nyilván megfordítva a módszert könnyű vele teherbe esni is. :)

Ha vezeted egy appban a jeleidet (legalább folyás+hő), akkor olyan gyönyörűen kirajzolódik, hogy volt-e ovud egy adott ciklusban és ha igen, mikor! Én nagyon ajánlom mindenkinek és ez nem marketing, csak egyszerűen nem értem miért nem tanítják ezt már kisgyerekeknek is!

Egyébként szerintem is izgi. Tök fura mennyire azt kódolják belénk nőkbe, hogy megfúj a szél és már teherbe is estél. Aztán ilyenkor rájön az ember, hogy közel sem ilyen egyszerű ez.

2021. dec. 13. 14:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolso tudsz ajanlo appot?
2021. dec. 13. 16:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Sok van, én a Kindarát használom, így azt tudom ajánlani.
2021. dec. 13. 19:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Fura, de aki nem akar gyereket, csak egyszer hibázik, és tényleg puff, terhes is lesz. Aki meg akar, annak hónapok, évek akár, még úgy is, hogy sokszor semmi probléma nincsen sem férfi, sem női oldalon.
2021. dec. 22. 13:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!