Van itt olyan, aki a napokban kezdte a ciklusát és babát szeretne? Sorstársakat keresek.
Sziasztok, nekem van egy 17 hos kislanyom es jul.volt egy missed ab-om, de nem adjuk fel, mar probalkozunk , ebben a honapban csak lightosan, de jovo honaptol bele adunk mindent!Folsavat szedek minden masodik nap, eszek sok gyumolcsot es zoldseget, sportolok heti 3x.Remeljuk minnel hamarabb osszejon a babo!
A.E.
Kedves A! A hőd és ovu teszt alapján nálad minden rendben van a ciklussal? Ez érdekes, hogy semmit nem találnak, mégsem jön a baba. Kívánom, hogy mihamarabb megfoganjon a baba és ne kelljen eljutni az inszemig!
Kedves A.E! A lightos hónap miben különbözik a következő hónaptól? :) Szorítok Nektek is!
Remélem, hogy a ciklus végén mindenki egy pozitív teszttel lesz gazdagabb!
Második vagyok. 2 hónapja szedem a barátcserjét, mert mensi előtt mindig barnáztam és hát csak jókat hallottam róla így elkezdtem én is. Az első hónap után minden jó volt, nem barnáztam, 28 napra jött meg. Holnap kellene megjönnie, de már 5 napja csak barnázok, amit nem nagyon értek, mert ilyen sokáig még sohasem tartott. Így nagyon gondolkozok, hogy megvegyem-e az újabb barátcserje adagot.
Saját dokim nincs, de azt mondták a nőgyógyászaton, hogy mivel 1 éve hagytam abba a fogamzásgátló szedését, teljesen normális a barnázás, meg amúgy is ráérek én még a 22 évemmel, hogy babám legyen. De ha fél év múlva se lesz semmi fogadok egy magándokit.
Hát én így állok :(
Tina
Szia Tina! Ezek szerint a pecsételő vérzés csak most jelent meg nálad. Lehet, hogy így kezd helyreállni a rend? Egyébként találtam Neked valamit ezzel kapcsolatban:
Itt azt írja, hogy normális, ha 10 nap megvan az ovu és a mensi között (pecsételés nélkül). Esetleg érdemes ezt megfigyelmned, hátha így többet megtudsz. Ha a mostani ciklusodban megvan ez az idő, akkor lehet, hogy érdemes lenne folytatnod a barátcserjét. Vagy nélküle gondolod hogy teljesen felborulna a ciklusod?
Az, hogy 22 éves vagy még nem jelenti azt, hogy évekig kell várnod babára, hisz ha most szeretnétek, akkor jöjjön. Sosem értettem, miért kell valakit legyintéssel elintézni, ha még fiatal...
Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!