Van itt olyan, aki a napokban kezdte a ciklusát és babát szeretne? Sorstársakat keresek.
Ovu tesztet használtok vagy csak kb. félidőben vagytok együtt, esetleg spontán megy minden?
C! Nektek mennyi idő után sikerült a kislányod? Problémamentes terhességed volt?
ovutesztet nem használok spontán ill. kétnaponta vagyunk együtt a férjemmel
a lányom pajzsmirigy hormon kezelés - beállitás - után szinte azonnal sikerült.
C
Nincs pajzsmirigyem. Egyáltalán.
Folyamatosan szednem kell de a beállitáskor nem mindegy hogy babát várok-e.
Az akkori hormon szint nem volt elég hogy megtapadjon és megmaradjon a baba.
Azóta nincs gond.
Kedves utolsó! Gratulálok a babához, vigyázz magadra/magatokra és élvezd a terhesség minden napját, mert gyorsan elszáll!
Kedves utolsó előtti! Én 10 évig szedtem fogamzásgátlót és nekem is szerencsére gyorsan visszaállt minden a régibe (2 hónapra rá már teherbe is estem, de akkor sajnos a 7. héten elvetéltem). Szorítok, hogy minden rendben legyen! Esetleg kezdj el hőmérőzni, mert így biztosan tudni fogod, hogy van-e ovud, illetve megfelelő hosszúságú-e a luterális fázis. Sok sikert!
Sziasztok!
Mi is több éve próbálkozunk,volt hormon vizsgálat,laparoszkópia,páromat is vizsgálták,eddig nem találtak semmit.Vezetem a hőm,ovutesztelek múlt hónap óta.Orvosi javaslatra elkezdem szedni a Gravidát.Szombaton jött meg sajnos.Mi még két hónapot kaptunk a próbálkozásra,mert júliusban volt a laparoszkópia,utána kb.november elején kezdjük az inszemet.
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!