Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan, aki a napokban...

Van itt olyan, aki a napokban kezdte a ciklusát és babát szeretne? Sorstársakat keresek.

Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok? Van már babátok? Mit tesztek meg/vettek be a cél érdekében?
2010. szept. 6. 15:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Rendben

C.

2010. szept. 6. 16:11
 12/29 A kérdező kommentje:

Ovu tesztet használtok vagy csak kb. félidőben vagytok együtt, esetleg spontán megy minden?

C! Nektek mennyi idő után sikerült a kislányod? Problémamentes terhességed volt?

2010. szept. 6. 16:18
 13/29 anonim ***** válasza:

ovutesztet nem használok spontán ill. kétnaponta vagyunk együtt a férjemmel

a lányom pajzsmirigy hormon kezelés - beállitás - után szinte azonnal sikerült.

C

2010. szept. 6. 16:26
 14/29 anonim ***** válasza:
Igen nem volt semmi gond a terhesség alatt.
2010. szept. 6. 16:26
 15/29 A kérdező kommentje:
Azóta is szedsz valamit a pajzsmirigyre vagy ez az akkori beállítás óta jó? Honnan tudtad, hogy ezzel van gond?
2010. szept. 6. 16:35
 16/29 anonim ***** válasza:

Nincs pajzsmirigyem. Egyáltalán.

Folyamatosan szednem kell de a beállitáskor nem mindegy hogy babát várok-e.

Az akkori hormon szint nem volt elég hogy megtapadjon és megmaradjon a baba.

Azóta nincs gond.

2010. szept. 6. 17:04
 17/29 anonim ***** válasza:
Én ebben a hónapban nagyon örültem, hogy megjött a menstruációm! Ugyanis abbahagytam a tabi szedését, mert babát szeretnénk, és abban a hónapban, június 23-án még meg is jött, de azóta semmi. Jól összezavarta a hormonháztartásomat. Ma viszont minden előjel nélkül megjött és ennek nagyon örülök. Remélem most már helyre is áll, és belevethetjük magunkat a babaprojektbe!
2010. szept. 6. 18:13
 18/29 anonim ***** válasza:
Mi 2 hónapja próbálkoztunk. 23 éves vagyok, 8 évig szedtem fogamzásgátlót és azt gondoltam ez annyira sok volt és hamar kezdtem, hogy gondok lesznek. Mi a középidőben (neten követtem: [link] szeretkeztünk minden nap és gyertyaállás, én utána irrigáltam is. Most meg van egy + tesztem. Hihetetlen. Drukkolok mindenkinek!
2010. szept. 6. 18:44
 19/29 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Gratulálok a babához, vigyázz magadra/magatokra és élvezd a terhesség minden napját, mert gyorsan elszáll!

Kedves utolsó előtti! Én 10 évig szedtem fogamzásgátlót és nekem is szerencsére gyorsan visszaállt minden a régibe (2 hónapra rá már teherbe is estem, de akkor sajnos a 7. héten elvetéltem). Szorítok, hogy minden rendben legyen! Esetleg kezdj el hőmérőzni, mert így biztosan tudni fogod, hogy van-e ovud, illetve megfelelő hosszúságú-e a luterális fázis. Sok sikert!

2010. szept. 6. 18:55
 20/29 anonim válasza:

Sziasztok!

Mi is több éve próbálkozunk,volt hormon vizsgálat,laparoszkópia,páromat is vizsgálták,eddig nem találtak semmit.Vezetem a hőm,ovutesztelek múlt hónap óta.Orvosi javaslatra elkezdem szedni a Gravidát.Szombaton jött meg sajnos.Mi még két hónapot kaptunk a próbálkozásra,mert júliusban volt a laparoszkópia,utána kb.november elején kezdjük az inszemet.

A.

2010. szept. 6. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!