Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Átlátszó folyás baba vagy mensi?

Átlátszó folyás baba vagy mensi?

Figyelt kérdés

Kb 2 nap múlva jönne meg a havim.

Éreztem az ovulációt, minden nap együtt voltunk a párommal, tompa szúrkálást is éreztem a beágyazódás időszakában. Bővebb vizes folyásom volt, volt krémes fehér is.

Meg fog jönni érzésem van, görcsöl az oldalam és az alhasam is.

Mensi sehol.

Sok átlátszó folyásom volt pisiléskor, ez meglepett, olyan mint ovujor van néha, az a nyúlós nyákos áttetsző

Predictor early negatív

Mit jelezhet? Terhesség vagy menstruáció?

2021. dec. 11. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Vagy terhességet, vagy menstruációt.

Két nap múlva kiderül, mert ha nem jön meg, akkor érdemes lesz tesztelni.

2021. dec. 11. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is erős folyásom volt nemvárt napján, folyton jártam is wc-re, hogy na most biztos megjött. De nem. A hasam viszont nem fájt. A negatív Predictor miatt inkább a nemre tippelnék, de kívánom a legjobbakat.
2021. dec. 11. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

“Mensi sehol”, persze, mivel csak 2 nap múlva kell megjönnie…

Nekem az égvilágon semmi nem volt más a többi hónap pms tüneteitől a sikeres hónapban, mondjuk első hónap volt, nem igazán figyeltem sem ovut, sem folyásokat. Ami egyedül egy kicsit fura volt, az (szerintem) beágyazódás környékén pár db nagyon erős görcs, amit sosem éreztem azelőtt.

2021. dec. 11. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:
65%

Predi nekem 5 nappal nem várt előtt mutatta.

Így azt mondanám mensi lesz, ha az ovud tuti

2021. dec. 11. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindkettő lehet, sok tünet nagyon hasonló a mensi előtt és a terhesség elején..

A tuti, ha két nap múlva tesztelsz.( persze, ha nem jön meg)

Szurkolok.

2021. dec. 12. 07:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!