Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A nőgyógyász megtudja állapíta...

A nőgyógyász megtudja állapítani hogy terhes vagy?

Figyelt kérdés

Voltam nőgyógyászati vizsgálaton,mivel van/volt hüvelyi gyulladásom.Akkor megvizsgált de nem említette hogy terhes vagyok, gondolom ha az lennék mondta volna.

Eléggé túl tudom gondolni a dolgokat, ezért is fordulok hozzátok.Nagyon régóta olyan érzésem van hogy terhes vagyok, őszintén elmondva ez azóta van mióta nemi életet élek. Menstruációm megvolt normálisan és védekeztünk is.

Tudom hogy buta kérdés amit feltettem,de tényleg félek hogy teherbe esek.

2021. dec. 11. 18:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
47%
Igazából nem feltétlen tudja megállapítani, attól függ hány hetes a terhesség. Én 4 hetesen voltam, más okból, nem mondta, hogy terhes lennék. Utána nem jött meg és 6 hetesen mentem terhesség megállapításra és akkor már ott volt a pár mm-es kislányom.
2021. dec. 11. 21:45
 22/27 anonim ***** válasza:
89%

Függ attól, hogy hány hetes a terhesség, meg hogy egyáltalán csinált - e ultahangot, mert arról sem volt szó. Ha csak kenetet vett meg megnézett, akkor idősebb terhességet sem vesz észre feltétlen.

De kérdező, nyugodj meg, szinte teljesen biztos, hogy csak izgulsz és nem vagy terhes. Neten lehet rendelni nagyon olcsó és vacak teszteket, ami két héttel fogantatás után már mutatja a babát. Vegyél pár olyat és ha izgulsz, legfeljebb csinálsz egy tesztet.

2021. dec. 11. 21:48
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez tuti az a kerdezo, aki utoljara 4-6 honapja szexelt, de azt gondolja, hogy terhes (menstruacio es negativ tesztek ellenere).

Most egy kicsit mashogy fogalmazta meg a kerdest, de azt hiszem valami 10+ kerdessel bombazta szet eddig a kulonbozo kategoriakat :D

2021. dec. 11. 21:51
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem rosszindulatból mondom, de lehet tényleg hanyagolnod kellene a nemi életet ameddig ezt nem tudod kezelni fejben. Szerintem nem is tudod nyugodtan élvezni a szexet ha ennyire feszengsz ezen.

Illetve nem vagyok abortusz párti, de ha nincs más megoldás, mert olyanok a körülmények, akkor ott van az is végső esetben ha csődöt mond a védekezés, ami azért ritka.

Szóval a csődöt mond a védekezés még nem egyenlő azzal, hogy gyereket fogsz szülni, lazulj le egy kicsit, mert így nem lehet élni.

Ha meg egyáltalán soha nem akarsz gyereket, Szlovákiában 1 napos beavatkozással megcsinálják nem egy megfizethetetlen összegért (150ezer körül mindenestől).

2021. dec. 11. 22:00
 25/27 A kérdező kommentje:

Kenetet nem vett,csak megnézett.Nem az a kérdező vagyok aki 4-6 hónapja szexelt,ez az első ilyen kérdésem.

Nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat tényleg:)

De mostmár nem zavarlak titeket,aludjon jól mindenki:)

2021. dec. 11. 23:05
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig ..még hányszor teszed fel ezt a kérdést ??

Mit szeretnél ezzel elérni ? Nem tudom ezzel mi a célod de beteges kb 2-3 naponta ugyanezt feltenni

2021. dec. 12. 17:38
 27/27 A kérdező kommentje:

Mint mondtam ez az első ilyen kérdésem de az utolsó is..

De én ezt itt tényleg le zártam, további szép estét.

2021. dec. 12. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!