Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van még remény...

Szerintetek van még remény pozitív tesztre?

Figyelt kérdés
9. dpon a facelle tesztem negatív :( Lent csatolom a hőgörbémet, a mai napon ugrott egy nagyot a hőm. Teljesen biztos voltam benne, hogy a main már halványan azért derengeni fog valami. Teljesen olyan érzetem van mint mikor várandós voltam. Éjszaka hidegrázás, majd melegem lett, mintha belső lázam lenne. Előző terhességeimnél ez volt az első jel.
2021. dec. 8. 09:42
 1/8 A kérdező kommentje:
2021. dec. 8. 09:43
 2/8 anonim ***** válasza:
51%

Szia simán lehet

Fix ovuval fpo 10 lett szellemcsíkos a tesztem és onnan kezdett minimálisan erősödni.

Dpo 9 volt nekem hasszurkálás szerintem ott kezdett beágyazódni.(ha van ilyen h később kezdi)

2021. dec. 8. 09:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

9. dpo-n még korai is volna bármit látni, bár persze, tudom itt vannak, akiknek már az aktus másnapján pozitív a tesztjük. Akármilyen érzékeny a teszt, ez még kicsit hamar volt, nem minden terhesség fejlődik azonos ütemben...

Nyugodj meg, és bírd ki a nemvártig, ne stresszeld magad feleslegesen. A "tüneteket" is engedd el, ennél becsapósabb játék, mint azokra alapozni, nincs.

2021. dec. 8. 09:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem tegnap este a 8. dpo estéjén volt erős szuró érzés a bal oldalamon. Nekem biztos a 15. napon volt ovum, mert 14. napon lett pozitív az lh teszt, 15. napon már negatív
2021. dec. 8. 09:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van, de nyáron elvesztettünk egy kisbabát és most ezért vagyok ilyen türelmetlen
2021. dec. 8. 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Én tavasszal és azóta bol kémiaim is. Hidd el h én is türelmetlen vagyok es aggodom
2021. dec. 8. 09:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem és sajnálom. És ez most durván fog hangozni, de ha holnap pozitív lesz a teszted, sajnos az sem garancia semmire. Nem azon fog múlni, hogy 5-6 nappal előbb vagy később tudtad meg, hogy terhes vagy.

Kitartás, és nyugi.

2021. dec. 8. 09:53
 8/8 anonim ***** válasza:
igen van sok remény
2021. dec. 8. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!