Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hallottatok már erről a...

Eszo kérdése:

Hallottatok már erről a gélről? Segített tehetbe esni?

Figyelt kérdés
[link]
2010. szept. 6. 07:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%

tapasztalat nélkül ..

ennyiért??????

sztem ez is csak egy mód hogy kihúzzák az ember zsebéből a pénzt

felháboritó!

2010. szept. 6. 07:58
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
Ez tényleg nagyon nagyon drága, még ha sok pénzem lenne sem venném meg. :S
2010. szept. 6. 08:06
 3/12 A kérdező kommentje:

hát szerintem a sok elkeseredett kismamjelölt bármit megvenne, hogy sikerüljön a baba..

csak gondoltam érdeklődök, hátha van akinek ez vált be..nálam ez már nem oszt nem szoroz..így is egy vagyont költök havonta terhesvitamin, barátcserje...stb..stb..

ha van vkinek tapasztalata írjon még!

köszi

2010. szept. 6. 08:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam és használtam is, megöltem a párom spermáit ez az egy természetes lehetőségünk volt, és sikerült is.Igen, nem olcsó, de megérte!!!!!!Nem kellemes használni, körülményes mert aktus előtt a zselét a hüvelybe kell nyomni, és hátra folyatni, gyertyába stb. Én azt tanácsolom ennek ellenére, annak akinek van rá lehetősége próbálja meg, olcsóbb mint az inszem vagy a lombik.
2010. szept. 6. 09:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Én megvettem és használtam is! Most várom az eredményt! :)
2010. szept. 6. 11:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én kipróbáltam ebben a ciklusomban és sikerült!Ma teszteltem pozitívat!!!!:-))))Én csak ajánlani tudom!
2010. nov. 8. 11:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekünk nem segített, bár még csak 1 ciklusban próbáltuk. Valóban, aki évek óta vágyik babára, mindent képes megvenni, ami újabb reményt adhat. Ezt használják ki a gyógyszergyártók...
2010. nov. 8. 13:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem olyan drága, ha összehasonlítjuk a mindenféle szurik, gyógyszerek, gyógyteák, magánorvos árával.
2010. nov. 8. 13:49
 9/12 anonim ***** válasza:

Eszo: Én ki fogom próbálni,de már tudod! Megírtam neked!!

Puszi! K.

2010. nov. 8. 15:43
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet, hogy én is ráveszem magam és kipróbálom... Sok jót olvastam róla... D.
2010. nov. 8. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!