Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek így terhes? Vagy...

Lehetek így terhes? Vagy nagyon kicsi az esélye?

Figyelt kérdés

A fogamzásgátló 8. tablettáját elfelejtettem bevenni, és 19 órával később vettem be. Előtte 2 nappal voltunk együtt párommal rendesen. A betegtájékoztató szerint ha a 1. héten történik ilyen, esély van a terhességre, de ha 2. héten marad ki egy tabletta be kell venni minél előbb, de nem csökken a hatása és nálam ez pont a 2. hét első napja.

Nem tudom számít-e de épp egy Lactofeel kúrát is csinálok mellette 2 napja, és azt írják róla hogy alacsony ph-ja miatt nem ajnálják ha valaki teherbe szeretne esni, szóval talán ez is csökkenti az esélyt.

2021. dec. 4. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Ne aggódj ha pótoltad a kimaradt tablettát nem lesz semmi gond. Jártam már így én is sajnos véletlenül, de nem volt semmi probléma.
2021. dec. 4. 20:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyébként én úgy tudom,hogy ezek a mai fogamzás gátlók nem olyan erősek,mint régen volt.Ezért is esnek sokan gyógyszer mellett teherbe.Esély van rá,de ezt az idő fogja meg válaszolni neked!
2021. dec. 4. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
70%

Nem lesz semmi baj.

En az évek alatt jó párszor felejtettem el bevenni a gyógyszert es nem volt baj.

A fogamzásgátló nem 1 napra véd.

Szóval nem lesz baj nyugi

2021. dec. 4. 21:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen lehetsz. Nem ertem miértt mondjátok, hogy biztos nincs baj.
2021. dec. 4. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!