Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhesség? Mit gondoltok?

Lehet terhesség? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
22. Ciklus nap, pár napja tartó has szurkálás, de csak időszakosan egy kicsit érzem, tegnap este egy erőteljes szúrást éreztem középen a méhemnél, ma volt egy olyan rosszullétem, úgy éreztem leesik a vérnyomásom,émelyegtem,és nagyon fáradt vagyok.

#terhesség #22 ciklus nap
2021. dec. 3. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
az, hogy 22. ciklusnap, semmit nem mond. hány napos a ciklusod?
2021. dec. 3. 21:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi ha kihagytam valamit, 26-28 napos általában. Most elvileg a 12. Napon volt ovum, teszt alapján és együtt is voltunk.
2021. dec. 3. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Pms-t érzed.
2021. dec. 3. 22:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Miből gondolod?
2021. dec. 3. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:
89%

Lehet, de lehet nem. Ezt mi, hogy mondjuk meg neked oszinten?

Majd ha kesik, akkor tesztelsz es ha ott a két csik, akkor terhes vagy.

2021. dec. 4. 00:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Leginkább olyan válaszok érdekelnének, akiknek esetleg hasonló volt már, és mi lett a kimenetele. Nem kötelező valaszolnod ha te nem vagy jelenleg ilyen helyzetben, csak azért hogy gyorsan írjál valamit. Remélem hogy neked minden elsőre és rögtön összejött úgy ahogy szeretted volna. :)
2021. dec. 5. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!