Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lassan erösödö terhességi teszt?

Lassan erösödö terhességi teszt?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek ezekröl a tesztekröl? 2 nap alatt csináltam ezeket, most vagyok a 15.dpo-n. Szerintem lassan erösödik. Vélemény? Tapasztalat? Dokinál még nem voltam, jövö héten mehetek csak.

[link]

2021. dec. 3. 10:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
7-es (Ma 10.32) végül minden rendben lett? Hogy lehet az hogy 6+2nél olyan halvány lett a teszted? Hú én nagyon megijedtem volna. Még csak pár napja derült ki a dolog de minden napra találok magamnak valamit amin lehet aggódni. Ez igy nem lesz jó :( Tudom a stresszel többet ártok
2021. dec. 3. 10:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok

Tudja fene, talán nem volt olyan koncentrált a pisi. Én is megijedtem, ráadásul aznap kicsit barnázni is kezdtem, ezért is teszteltem. Gondolom sejted, hogy elkönyveltem a legrosszabbat. És láss csodát: másnap mindent rendben találtak.

Azért írom le ezt, hogy ne ess ebbe a hibába. Tényleg bízz magadban, magatokban. És igen, a stressz többet árt. Azt is ajánlanám, hogy amíg nem jutsz el a dokihoz, addig próbáld lekötni magad mással és ne az ilyen fórumokat bújd. Tudom, hogy nehéz megállni, de akkor is.

2021. dec. 3. 10:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs pajzsmirigyem, amikor volt papírom az élő terhességről, akkor felhivtam a dokit, és soron kívül, rendelési idő előttre behívott másnapra. Onnan havonta vérvétellel ellenőrizte, minden ok-e, néha változtatott a gyógyszer dózisán.

Nyugi, ha megfogant, nem lehet nagy gond, de ha megnyugtat, hivd fel most, hogy pozitívat teszteltél, majd ő tudja mi a teendő.

2021. dec. 3. 11:16
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne tesztelgess ennyit. Felesleges. És nem árulja el a csík erőssége, hogy életképes-e a terhesség. Szült már meg jó pár halvány csíkos tesztes, és lett nem egy kémiai terhesség "leugrós" csíkkal. Csak feleslegesen túráztatod magad.
2021. dec. 3. 11:19
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi 13as a tanácsot, beszéltem vele tegnap, mondta hogy ha kedden meg lesz erösitve a terhesség akkor szerdán menjek vérvételre. Megnyugtatott hogy nem kell annyira azért rohanni. Tegnap ezen izgultam, ma meg azon hogy talán nem erösödik eléggé a teszt. Mindig van valami, amin lehet parázni... Nehéz elhinni, hogy minden rendben lesz. De legalább ahogy az egyik kommentelö írta, annak örülök, hogy minden extra segítség nélkül összejött, csak nagyon jó lenne ha velünk is maradna, vetélés esetén hónapokat várni kell és nem vagyok már annyira fiatal. Reménykedem :)
2021. dec. 3. 11:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs pajzsmirigy, eddig is gondolom fél évente jártál kontrollra, ahogy én.

Nyugodj meg, jó kezekben vagy, nekem pl csak a 3 honap an lett picit alacsonyabb a tsh-m, akkor emeltünk, keddig tuti jó vagy.

2021. dec. 3. 11:25
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Minden rendben lesz, nyugi!

(És vetélés esetén sem kell hónapokat várni, ha netán szükség lesz erre az információra még valamikor.)

2021. dec. 3. 11:25
 18/20 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, máris jobb a kedvem :) Pajzsmirigy kontrollra mostmár csak évente járok, nyáron voltam utoljára, régebben még fél évente kellett de minden okés volt, sikerült beállítani a hormont szóval elég volt évente egyszer. De nyáron amikor voltam mondta a doktornö hogy nyugodtan lehet baba, minden érték megfelelö. Tegnap mondták telefonon, hogy szerdán elég menni. Akkor megpróbálok rátok hallgatni és nem lövöm még el az utolsó tesztet, de azért a keddi nögyógyászati látogatás elött valamikor megcsinálom legalább nagyjából tudjam mire számítsak. Azért is tesztelek többet mert ugye nincsenek tünetek, ha rosszul lennék gondolom akkor egyszerübb lenne elhinni hogy elegendö a hcg. nem tudom, ezek csak találgatások igazából bármi történhet még nagyon az elején vagyunk.
2021. dec. 3. 11:32
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen felesleges tesztelgetni.

Egy pontotn túl a teszt már nem erősödik és a jcg sokkal lassabban ürül annál, hogy érdemes legyen. Egy missed ab után 6 hétig is jelen lehet. Úgyhogy próbálj megnyugodni, a vetélés közel sem olyan gyakori, mint amit innen le lehet szűrni.

Az ertéleid jók, orvos látott, látni fog, a legtöbb amit most tehetsz, hogy megnyugszol és örülsz, hogy nem okádod bokán magad napi 4x (bocs 😆).

Pl nekem végig semmi de semmi tünetem nem volt. én annak tulajdonítottam, hogy a hormonhaztartásom kordában van tartva, de nem tudom, tényleg emiatt volt-e.

Nyugiiiii.

2021. dec. 3. 11:38
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom 19-eshez: ha baj történne, akkor sem tudnád meg a tesztből, szóval a nőgyógyászhoz menés előtt is felesleges tesztelned.

Nekem csak a 9. hét dereka óta vannak tüneteim, de hidd el, ez sem 'jel' arra, hogy minden rendben van.

2021. dec. 3. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!