Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 pozitív teszt, de a doki...

2 pozitív teszt, de a doki nem találja a babát! Lehet, hogy méhen kívüli?

Figyelt kérdés
2 halvány pozitív clearblue tesztet csináltam 1 hét különbséggel, és mint tudjuk, a halvány csík is pozitív. A doki kézi vizsgálat alapján azt mondta, valószínűleg terhes vagyok. Másnap az UH-n nem látott semmit. Azt mondta biztos korai, visszahívott egy hét múlva, de újra nem találta a babát. Azt mondta biztos rossz volt a teszt, nem is vagyok terhes. De én nem hiszem, hogy 2 teszt rossz legyen. Félek, hogy nem jó helyen ágyazódott be. Sajnos nem tudom, mikor lehetett peteérésem, elég össze-vissza a ciklusom. Az első pozitív tesztet pont 2 hete csináltam.
2008. dec. 13. 16:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ma hajnal 4-kor arra ébredtem, hogy mindjárt hányok. Fél nyolcig szenvedtem, akkor sikerült hánynom. Azóta teljesen jól vagyok. Nagyon gyanús, hogy ez baba lesz!

Nem hiszem, hogy valami vírustól lettem volna rosszul, mert hasmenésem nincs, inkább székrekedéssel küszködök.

Csak az a baj, hogy a nagy hányinger közben elfelejtettem üvegbe pisilni, szóval csak holnap reggel tudok tesztelni.

Remélem, hogy a babám jó helyen van, csak szeret bújócskázni!

2008. dec. 14. 08:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Sajnos kiderült, hogy mégsem a babától hánytam, mert belázasodtam. Pedig a hányós vírusokat nem nagyon szoktam elkapni. Ha egyáltalán terhes vagyok nem hiszem, hogy ilyen magas lázzal megmaradna.
2008. dec. 14. 12:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha baba van, erősek a kisemberek :) ! Azért csinálj tesztet holnap és írd meg mi lett az eredménye! De ha negatív, ne keseredj el!

2008. dec. 14. 20:08
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a biztatást! 3 órája lement a lázam, pedig addig a lázcsillapító sem akarta levinni. Nagyon remélem, hogy egy nap alatt átment rajtam a vírus. Reggel még a kaja gondolatától is rosszul voltam, de most már szívesen ennék, csak még nem nagyon merek.

Holnap reggel üvegbe pisilek, és aztán veszek egy másik fajta tesztet. Persze megírom az eredményt.

2008. dec. 14. 20:31
 15/16 A kérdező kommentje:

Vettem a patikában egy mártogatós teszet - negatív lett. Ezek után kíváncsi voltam, vajon a clearblue hibásan mutatott-e pozitívat, ezért ugyanabból a pisiből csináltam azzal is egy tesztet. Az is negatív lett. Semmi halvány csík, mint az elmúlt kettőn.

Szerintem egyértelmű, hogy a clearblue helyesen jelzett halvány pozitívat, gondolom a beágyazódás után nem sokkal felszívódott a baba. Különben a doki a kézi vizsgálatkor miért érezte volna megnagyobbodottnak és felpuhultnak a méhemet? Tudtommal kell egy kis idő mire a HCG szint kiürül a szervezetből miután a baba meggondolja magát, ezért lett a 2. teszem is halvány +. Abszolút jól mutatta ki, hogy a hormonszint nem nőtt tovább.

2008. dec. 15. 17:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom hogy ez lett az eredmény, de sosem szabad feladni. Talán a következő hónapban sikerül. Szorítok.
2008. dec. 16. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!