2 pozitív teszt, de a doki nem találja a babát! Lehet,
hogy méhen kívüli?
Figyelt kérdés
2 halvány pozitív clearblue tesztet csináltam 1 hét különbséggel, és mint tudjuk, a halvány csík is pozitív. A doki kézi vizsgálat alapján azt mondta, valószínűleg terhes vagyok. Másnap az UH-n nem látott semmit. Azt mondta biztos korai, visszahívott egy hét múlva, de újra nem találta a babát. Azt mondta biztos rossz volt a teszt, nem is vagyok terhes. De én nem hiszem, hogy 2 teszt rossz legyen. Félek, hogy nem jó helyen ágyazódott be. Sajnos nem tudom, mikor lehetett peteérésem, elég össze-vissza a ciklusom. Az első pozitív tesztet pont 2 hete csináltam.
Mikor jött meg utoljára??? Csak mert az én dokim is 7hetesen látta először a babát, akkor már vert a szive is. Addig csak megvastagodott nyálkahártyát látott.
2008. dec. 13. 17:01
2/16 A kérdező kommentje:
3 hete jött meg utoljára, de csak 2 napig tartott (nálam 1 hétig szokott). Először annak tudtam be, hogy mostanában kicsit összezavarodott a ciklusom.
A doki amikor az első UH-t csinálta, akkor még azt mondta, hogy valószínűleg későn fogant a baba, ezért jött meg enyhén, és még ezért nem látja az UH-n.
Ha úgy számolom, hogy az első pozitív tesztem idején pont 4 hetes voltam, akkor a második UH-t 5 és fél hetesen csinálta.
2008. dec. 13. 17:13
3/16 A kérdező kommentje:
Szerinted lehetséges, hogy a clearblue kétszer is tévedjen? Igaz, mindkettő halvány lett, de a párom szerint is egyértelműen ott volt a csík. Hétfőn kell a laborba vizelet vinnem (ja a doki hozzátette, hogy szerinte tuti negatív lesz).
2008. dec. 13. 17:18
4/16 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de egy hét alatt,ha élő a terhesség nagyonerős csíknak kellene lenni.Nekem is volt ilyen és sajnos nem voltam terhes....
Kívánom,hogy babás legyél!:)
2008. dec. 13. 17:55
5/16 anonim válasza:
Amikor én terhes voltam, már az elmaradt mensi első napján egyből ott volt a nagyon erős két csík. A halvány csík azt jelenti kevés a szervezetedben a HCG. minnél nagyobb mennyiségben van jelen ez a hormon a vizeletben annál erősebb a csík. Egyébként én is Clearblue-val csináltam. Szerintem nem tudom... Próbálj meg nem görcsölni. Ha terhes vagy nem teszel ezzel jót magadnak, ha meg nem vagy terhes, akkor úgysem tudod megváltoztatni a dolgokat. Én kívánom, hogy legyen baba, és hogy minden rendben legyen, de biztosat csak a doki fog tudni mondani. Keddre megvan az eredmény addig bírd ki valahogy! És majd írj, hogy mi van:-)
2008. dec. 13. 18:01
6/16 A kérdező kommentje:
Tudom, nekem is ott kezdett gyanús lenni a dolog, amikor a 2. tesztem is halvány lett. Szerintem holnap tesztelek még egyet.
2008. dec. 13. 18:03
7/16 anonim válasza:
Szia! Tezstelj még egyet mindenképp! Remélem nincs baj4 De amúgy a méhen kívűlit is kimutatja az Uh!
2008. dec. 13. 18:20
8/16 anonim válasza:
Egy másik fajta tesztet csinálj holnap, kívánom hogy pozitív legyen.
2008. dec. 13. 19:51
9/16 anonim válasza:
Szia! Milyen tesztet csináltál? Mert nekem is volt ilyen sajna, hogy csak halványan volt pozitív a teszt és nem volt baba. Ez a Clearblue volt.
Remélem Te babás vagy!
2008. dec. 13. 20:54
10/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Bocsi nem láttam hogy clearblue! Ahogy írtam már nekem is csinált ilyet és nem volt baba!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!