Menstruáció elmaradás?
Figyelt kérdés
Ma kellett volna megjönnie de nem jött!!
Lehetek terhes vagy nem kell egyből erre gondolnom mikor teszteljek?
előre is köszönöm a válaszokat Niki
2010. szept. 5. 16:58
1/5 anonim válasza:
3-4 nap múlva tesztelhetsz. Egyébként van esély terhességre vagy csak a semmiért aggódsz? :)
2/5 A kérdező kommentje:
De igen babára gondoltam mert nekem nem szokott késni egy napot sem!!
Csak az a baj hogy szűzteakapszulát szedek már lassan 1 hónapja,hogy lefoggyak lehet ez zavart be?
2010. szept. 5. 17:03
3/5 orsybaba88 válasza:
lehet, de egy napos késésnél nem kell megijedni! nekem egyszer 3 hetet késett, minden ok nélkül. nem kell egyből a terhességre gondolni, de ne stresszelj, mert attól is késhet:) tényleg. a szűzteát nem ismerem, de bármitől késhet: ha ideges vagy, ha sokat vagy keveset ettél, ittál stb. nem kell megijedni, pár napos késés még belefér.
4/5 eszo válasza:
szerintem ha az megnyugtat, akkor tesztelj egyet! akár holnap reggel is! már mutatnia kell!
drukkolok!
5/5 anonim válasza:
nekem olyan kérdésem lenne...ha már ebben a témában vagyunk...hogy én még szűz vagyok és múlthónapban nem jött meg meg még ebben se...de görcsölni szoktam...meg minden de nem jön meg lehet olyan hogy lefolyástalan menstruáció??kösszike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!