Ha egy nő túl sovány vagy esetleg csak sovány vagy vitamin hiányos, sokat stresszel nehezebben esik teherbe? Sot lehet hogy ameddig ez így van nem is tud megtermekenyulni?
Remélem, hogy nem a vitaminhiány és soványság lenne a fogamzásgátló módszered, mert azzal hosszútávon az egészségedet teszed tönkre.
Egyébként az átlag nőnek a kóros soványság, és bizonyos vitaminok hiánya okozhatnak teherbeesési nehézséget, de ha belegondolsz, alkeszek, drogosok is teherbe esnek, és az éhezés mellett is sikerül sokaknak (Afrika, nyomortelepek stb). Szóval erre nem alapoznék.
Én értem, hogy fiatal vagy a gyerekneveléshez, de ha a f@szhoz nem, akkor bizony a felelőtlenség következményét vállalni kell.
Persze megbántátok már, de ha terhes vagy akkor kicsit késő megbánni utólag, nem? Mi van pozitív lesz a teszt? Hupszi így sikerült szaladjunk abortuszra, aztán visszapattanunk a lóra?
Lehet velem van a baj, de mióta aktív szexuális életet élek 10+ éve, nekem sosem volt ‘jajj lehet felkoppintottak’ parám. Manapság nem divat a felvilágosítás?
Reménykedj, hogy ez most nem sikerült, és tanuljatok ebből a hibából, mert nyilvánvalóan nem álltok készen felelősséget vállalni egy másik élet után.
"És szerintem ezek a tesztelgetesek nem ártanak."
Senki sem mondta, hogy nem ártanak.
Azt viszont szépen leírták már minden kérdésednél többen is, hogy még 28 napos ciklusnál is nagyon hamar van most tesztelni, 35-ösnél meg végképp, ennyivel korábban semmi nem tud terhességet kimutatni, mert ilyenkor még semmi nem mutatható ki a pisiből, ha meg is termékenyült a petesejt, még nem ágyazódott be és nem termeli a Hcg hormont - amin a teszt alapul.
Na, ezért nézünk hülyének.
Meg mert védekezés nélkül dug.sz és azt várod, hogy a vitaminhiányod óvjon meg a terhességtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!