Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egy nő túl sovány vagy...

Ha egy nő túl sovány vagy esetleg csak sovány vagy vitamin hiányos, sokat stresszel nehezebben esik teherbe? Sot lehet hogy ameddig ez így van nem is tud megtermekenyulni?

Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 17:44
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
85%

A szelének szerepe van a férfi és a női termékenységben is, Magyarország meg valamilyen szinten szelén hiányos

[link]

2021. nov. 28. 18:53
 12/36 anonim ***** válasza:

Most döntsd már el végre, hogy teherbe akarsz esni, vagy pedig pont attól félsz, hogy besikeredett...

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

2021. nov. 28. 19:07
 13/36 anonim ***** válasza:
2021. nov. 28. 19:08
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a soványság és a vitaminhiány nem fogamzásgátló módszer, úgyhogy többé ne hagyd magad gumi nélkül megpocsékolni.
2021. nov. 28. 19:09
 15/36 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszoló,nem nem szeretnek gyereket. Azért kérdeztem meg ezt hogy e miatt hátha kevesebb esélyem van arra hogy teherhes legyek.
2021. nov. 28. 19:18
 16/36 A kérdező kommentje:
Terhes*
2021. nov. 28. 19:18
 17/36 anonim ***** válasza:
87%

De nem volna egyszerűbb normális védekezési módszert alkalmazni, mint a vakszerencsében bízni?

Komolyan nem értem, hogy mi a nehéz abban, hogy gumit húzzon a barátod, vagy hogy te elkezdj fogamzásgátlót szedni?!

2021. nov. 28. 19:30
 18/36 A kérdező kommentje:
Védekezni szoktunk, viszont előfordult már hogy mielőtt gumit húzott betette. De olyan is volt hogy anélkül szeretkeztunk.
2021. nov. 28. 19:34
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, mert ezt már legalább 10x leírtad.

Próbálom másként megfogalmazni: Ha még nem álltok készen a gyerekvállalásra, akkor miért nem védekeztek mindig???

Mert amit csináltok, a "mielőtt gumit húzott betette. De olyan is volt hogy anélkül szeretkeztunk" - ez konkrétan orosz rulett... Tudod, mi az az orosz rulett? És nem csak a terhesség, hanem a nemi betegségek miatt is.

Nem tudom, hány éves vagy, de nagyon-nagyon buta kislánynak tűnsz, már bocsáss meg.

2021. nov. 28. 19:37
 20/36 A kérdező kommentje:
Az olyan is volt hogy anélkül szeretkeztunk azert írtam mert akkor is húzott gumit csak kiszakadt aztán már nem volt nálunk óvszer és ezért anélkül folytattuk tudom hogy nem éppen a legmegbízhatóbb ez a megszakításos módszer de eddig még semmi baj nem származott belőle,de most ha megjön és minden rendben lesz akkor soha többé nem lesz ilyen. Ezt már megbeszéltük
2021. nov. 28. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!