Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy teherbe estem...

Lehet, hogy teherbe estem ezek a körülmények mellett?

Figyelt kérdés

Tabit szedek, mindig figyelek, hogy nagyon pontosan szedjem be, 30 percnél többet nem szoktam késni vele. Csakhogy ebben a hónapban kicsit gyengélkedtem, 1-2x hánytam, bár 8 órával a bevétel után, tehát gondolom az a szem tabletta akkor már felszívódott, illetve egyszer hasmenésem volt fél órával a tabi bevétele után. Ez az utolsó előtti tabletta volt. Ezért úgy voltam vele, hogy akkor most használjunk a párommal óvszert is, a biztonság kedvéért, csakhogy itt sem mentek egyszerűen a dolgok. Ma este együtt voltunk, a párom hamar elélvezett az óvszerbe, de nem szólt és mikor megéreztem, hogy elélvezett, hirtelen leszálltam róla és mivel már kicsit lelankadt neki, ezért nem volt rajta szoros és az óvszer bennem maradt és mivel ő volt alattam, ezért az ő hasára folyt az óvszer tartalma. Ő állítása szerint belém nem kerülhetett semmi, de én ebben nem vagyok biztos. Most nagyon aggódok!

28 napos szokott lenni a ciklusom, 3 nap múlva kéne megjönnie, az utolsó menstruáció November 2.-án volt, peteérés November 15.-én volt elméletileg.

Nyugtassatok meg, ugye így nem eshettem teherbe?

2021. nov. 27. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon-nagyon pici esély van rá, de én azt mondom ezen ne stresszelj, mert szerintem ez nagyon kevés ahhoz, hogy besikerüljön.
2021. nov. 27. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
3 nap múlva meg kell jönnie és gyógyszert szedsz. Kb. fizikai képtelenség, hogy teherbe ess így.
2021. nov. 27. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:
38%
Nyugi plussz pont a felvetelin! :D
2021. nov. 27. 23:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyógyszert szedsz, akkor nincs peteérésed. Szerintem esélytelen, hogy ettől terhes legyél.
2021. nov. 27. 23:35
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Milyen peteérés? 🤦‍♀️

Minimális fogalmad sincs arról, hogy mit csinál a bogyó amit beszedsz?

Költői kérdés volt, nem kell válaszolni.

99,9% hogy nem vagy terhes.

2021. nov. 27. 23:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen peteeresrol beszelsz fogamzasgatlo mellett?
2021. nov. 28. 03:24
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Egyszer nálam is előfordult, hogy óvszer maradt bennem az akkori partnerem bizonyos fokú elővigyázatlansága miatt. (Nőgyógyász szedte ki ügyeletben.)

Én akkor sürgősségi - 24 órás - fogamzásgátlót írattam fel - 2003. július 18.-án este. Nem vagyok biztos benne, hogy a fogamzásgátló teljes védelmet nyújtana.

Elvileg lehetséges így is a teherbeesés.

2021. nov. 28. 04:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!