Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha lenne baba mutatta volna...

Ha lenne baba mutatta volna mar a teszt ugye?

Figyelt kérdés

Oktober 26-an jott meg utoljara. Ma vagyok a ciklusom 33-ik napján soha nem jott meg nekem ennyi naprá és nem akarom elhinni hogy pont most szivat meg a testem.

Ebben a hónapban ittam myo sun plikket lehet befolyásolja az mert a ciklus 27ik napján reggeli pisiből csináltam egy tesztet ami negativ lett es tegnap delutanibol szinten negativ lett.

2021. nov. 27. 05:55
 1/2 anonim ***** válasza:
69%

akkor mi lenne, ha ma reggeliből próbálnád?

attól függ, hogy amúgy hány naposak a ciklusaid, illetve hogy mikor volt peteérésed. de az utolsó aktustól 2 hét múlva már biztosat mutat a teszt, de reggeli pisiből csináld inkább...

2021. nov. 27. 06:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Holnap reggel tesztelek
2021. nov. 27. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!