Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is volt ugy hogy nem volt...

Más is volt ugy hogy nem volt pms tünet és nem is jött meg ?

Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem aki volt már várandós életében, az szinte mind így járt. 🤷
2021. nov. 26. 11:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Soha az életben nem volt pms tünetem. Hozzáteszem, a várandósságaim alatt sem voltak tüneteim, sosem volt hányingerem, nem fájt semmim.
2021. nov. 26. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem ikrekkel volt, hogy elmaradt a pms ezétt fel se tűnt, hogy napok óta késik. Sajnos nem is maradtak velünk. Másik terhességnél meg émelyegtem non stop már mensi kimaradás előtt.

Minden terhesség más és más, ezekre egyáltalán nem lehet adni.

Pl most mensi előtt két napig olyan hányingerem volt, hogy a fejem tettem volna rá, hogy terhes vagyok...aztán mégse....

2021. nov. 26. 11:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem 2 napja késik, pms dura volt hogy nem volt, kicsit hányingerem van napok óta. Tesztet még nem csináltam
2021. nov. 26. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!