Menstruáció előtt van valami tünet ami terhességre utalhat?
Előtte semmi.
Ha nem jön meg, az a "tünet".
Az elsőnél nekem feszült a mellem, amit addig soha.
Második elött viszont semmi tünet nem volt, csak nem jött meg.
Utólag visszagondolva volt, de akkor mindenre gondoltam csak babára nem. (Meddők voltunk mindketten, férjem visszér műtétre várt abban a hónapban.)
Egy hétfői napon délután meglátogattuk anyósomat, aki egyórányira lakik tőlünk. Én meg majdnem elaludtam a kocsiban, olyan álomkór jött rám. Amikor megérkeztünk azzal kezdtem, hogy most innék is egy kávét. Amúgy csak reggel kávézom, de akkor muszáj volt, alig tudtam nyitva tartani a szemem.
Szerdára nem vártam, pénteken halvány pozitív lett a tesztem. (Előtte nem is jutott eszembe tesztelni, az előzmények miatt.)
En sem értem miert kell lepontozni… az elsőnél próbálkoztunk, és nagyon akartam, de éreztem h terhes vagyok.
A másodiknál meg szintén, bár akkor ugye már tapasztaltabb az ember, hogy mi az az érzés. Ilyen létezik… nem mindenki felszínes.
Elsőnél ikrekkel semmi...még a pms is elmaradt.
Másodiknál volt tünetem és amint ez a tünet jelentkezett a tesztem is pozi lett. Émelyegtem egész nap, egyszer nagyon meg is szédültem és furán középen fájt a hasam azért ez nem egy átlagos pms tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!